Inspiratie.

Bij LeadLogic beschikken we over een hele berg digital marketingkennis. Die kennis willen we graag met jou delen.
Over leadlogic - online marketing
Video is niet meer weg te denken binnen online marketing. Op dit moment is video zelfs belangrijker dan ooit en dat heeft onder andere te maken met de coronacrisis. Welke voordelen dit precies zijn en hoe je video kunt toevoegen aan jouw campagne? Wij vertellen het je graag.
Vrijdag 26 november is het weer Black Friday en ook dit jaar wordt een recordomzet verwacht. Hoe zorg je dat je als mkb’er in deze concurrentiestrijd zichtbaar blijft en online scoort? We vertellen het je in dit blog. 
Digital marketing consultant. Ben je dan verantwoordelijk voor social media? Maak je advertenties? Hoort websites onderhouden er ook bij? Met de diverse taken die ik uitvoer is het moeilijk om de vraag ‘Wat doe je nou precies?' in één zin te beantwoorden. Daarom geef ik je met dit blog een kijkje in mijn werkweek als medior digital marketing consultant.
Organisaties zien vaak een hele belangrijke en waardevolle groep over het hoofd als het gaat om creëren van ambassadeurs: hun eigen medewerkers. Ja, want deze groep kun je ook inzetten als ambassadeurs! Hoe je dit doet? Ik vertel het je in dit blog.
Inzicht in data. Dat is wat elke (online) marketeer wil. Maar hoe zorg je ervoor dat de meest belangrijke statistieken inzichtelijk zijn? In dit artikel vertelt Lammert je de mogelijkheden van Google Data Studio en laat hij je een aantal praktijkvoorbeelden zien. Lees dus snel verder en ontdek de wondere wereld van Google Data Studio!
Digital marketing.. consultancy.. Wat houdt dat precies in? Doe je dan social media? Advertenties? De website onderhouden? In dit blog geef ik je een kijkje in mijn werkweek als junior digital marketing consultant. 

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?