Inspiratie.

Bij LeadLogic beschikken we over een hele berg digital marketingkennis. Die kennis willen we graag met jou delen.
Over leadlogic - online marketing
Zet de puntjes op de i als het gaat om de relatie met jouw klanten. Hoe? Door een uitzonderlijk goede ervaring te creëren met 9+ momenten. Lees in dit blog hoe wij dit aanpakken bij onze klanten.
Voor elke marketingstrategie is het belangrijk om een specifieke doelgroep te bepalen en in te spelen op hun gedrag en interesses. Generatie Z is een doelgroep die steeds belangrijker wordt, maar hoe bereik je hen het beste? Wij helpen je met zeven handige tips.
Het is ontzettend belangrijk dat jouw website gebruiksvriendelijk is voor gebruikers. Zo heb jij een veel hogere kans op het realiseren van conversies dan wanneer de website niet meewerkt. Wij vroegen al onze consultants één tip te geven als het gaat om conversieoptimalisatie. Benieuwd welke dit zijn? Lees hier Part 2!
Video is niet meer weg te denken binnen online marketing. Op dit moment is video zelfs belangrijker dan ooit en dat heeft onder andere te maken met de coronacrisis. Welke voordelen dit precies zijn en hoe je video kunt toevoegen aan jouw campagne? Wij vertellen het je graag.
Vrijdag 26 november is het weer Black Friday en ook dit jaar wordt een recordomzet verwacht. Hoe zorg je dat je als mkb’er in deze concurrentiestrijd zichtbaar blijft en online scoort? We vertellen het je in dit blog. 
Digital marketing consultant. Ben je dan verantwoordelijk voor social media? Maak je advertenties? Hoort websites onderhouden er ook bij? Met de diverse taken die ik uitvoer is het moeilijk om de vraag ‘Wat doe je nou precies?' in één zin te beantwoorden. Daarom geef ik je met dit blog een kijkje in mijn werkweek als medior digital marketing consultant.
Organisaties zien vaak een hele belangrijke en waardevolle groep over het hoofd als het gaat om creëren van ambassadeurs: hun eigen medewerkers. Ja, want deze groep kun je ook inzetten als ambassadeurs! Hoe je dit doet? Ik vertel het je in dit blog.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?