Hi! Ik ben Anoek de Jong, 22 jaar oud en ik woon in het prachtige, groene Zeist. Nadat ik mijn studie Ondernemerschap & Retail Management (ook bekend als Small Business en Retail Management) aan de Hogeschool Utrecht in oktober 2020 heb afgerond, was het tijd om aan de slag te gaan. Direct na het afronden van mijn studie startte ik als SEA-marketeer bij een online marketingbureau gericht op het gehele MKB. Hier heb ik 15 maanden gewerkt, voordat ik de overstap maakte naar LeadLogic. Benieuwd waarom? Ik vertel je er alles over in deze blog!

Terug in de tijd

Om uit te leggen waarom ik de overstap maakte, neem ik je graag mee naar mijn studietijd. Direct na de HAVO startte ik met mijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Toen ik op de HAVO de keuze voor een studie moest maken, wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik wilde. Behalve dat het iets in de economische hoek was. Afwisseling en uitdaging vond ik belangrijk, daarom heb ik voor ondernemerschap gekozen.

Tijdens de studie zag ik veel verschillende vakgebieden, van conceptontwikkeling tot financiën en van marketing tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Leuk feitje: aan het begin van mijn studie dacht ik dat marketing niks voor mij zou zijn 😯. Maar tijdens de studie kreeg ik een steeds grotere passie voor marketing. Ik vind het leuk om plannen uit te denken om ondernemingen te helpen groeien. Daarom maakte ik de keuze om voor een online marketingbureau te werken. Zo kon ik zoveel mogelijk bedrijven helpen groeien.

Waarom de overstap?

Na ruim een jaar maakte ik de keuze om over te stappen naar LeadLogic. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik erin geloof dat ik bij LeadLogic bedrijven nog beter kan ondersteunen bij het realiseren van groei. Ik geloof hierin omdat wij niet werken met een vast marketinginstrument, maar kijken wat jouw organisatie nodig heeft en daarop de instrumenten aanpassen. Echt maatwerk dus!

Groeiproces

In mijn voorgaande baan was ik actief als SEA-marketeer. Dit houdt in dat ik veel werkte aan Google-campagnes. Zowel search, display als shopping. Omdat mijn doel is om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen, wil ik mijzelf ontwikkelen tot een allround digital marketeer. LeadLogic biedt mij hiervoor de ruimte en de benodigde ondersteuning.

Wat kun je van mij verwachten?

Van mij als marketeer kun je 100% inzet verwachten. Ik doe er alles aan om voor jouw onderneming de beste resultaten te halen. Ik ga graag een stapje verder en denk mee met jou zodat er echt een samenwerking ontstaat. Teamwerk leidt tot de beste resultaten toch?

Wat zit er achter de marketeer?

Ondertussen heb jij mij als digital marketing consultant al een beetje leren kennen, daarom denk ik dat het tijd is de persoon achter de marketeer voor te stellen. Persoonlijkheid is wel zo fijn, toch?

Ik ben Anoek. Ja je leest het goed! oe… Ik weet niet hoe mijn ouders erop gekomen zijn, ze dachten dat het makkelijk was. Maar als ik voor iedere keer dat mijn naam verkeerd geschreven wordt een euro kreeg, was ik al miljonair! 🤑 

Mijn ouders zijn beide ondernemers en mijn tante heeft haar eigen zaak, je kunt dus wel zeggen dat ik uit een echte ondernemersfamilie kom. Waar mogelijk help ik een handje op het gebied van marketing. Naast mijn liefdadigheidswerk ben ik graag onder de mensen. Wanneer het kan ga ik samen met vriendinnen wat leuks doen. Ook ben ik veel te vinden in de sportschool of zie je mij als tomaatje rondrennen in Zeist. 🍅 Ik ben namelijk aan het trainen voor The Color Run, super leuk! Verder ben ik een open boek, dus wil je iets van mij weten? Vraag het gewoon!