Opvallen met creatieve en effectieve contentmarketing

Val je op of blijf je ongezien? In een aantal seconden bepaalt jouw doelgroep of de content hun aandacht waard is. Het is dus ontzettend belangrijk om de overlap te vinden tussen wat je graag wilt vertellen en wat voor de lezer interessant is. Hoe? Door de juiste snaar te raken met contentmarketing. Benieuwd hoe wij dit zouden aanpakken?

Contentmarketing bij LeadLogic in drie stappen:

01

Zoekwoordenonderzoek

We trappen af met een zoekwoordenonderzoek. Tijdens het onderzoek kijken we naar de vraag die jouw doelgroep heeft en hoe jij hier antwoord op gaat geven. We gaan op zoek naar relevante zoekwoorden en kijken waar kansen liggen.

02

Schrijven en verspreiden van de content

De uitkomst van het onderzoek is leidend voor de content. Maar vervolgens schrijven we de pagina natuurlijk niet helemaal vol met deze zoekwoorden. Het draait er namelijk om dat de pagina fijn leesbaar is en dat de lezer eenvoudig vindt wat hij/zij zoekt. Vervolgens verspreiden we deze content op het juiste kanaal.

03

Evalueren en bijsturen

Geeft de geschreven content het gewenste resultaat? Dat gaan we onderzoeken en waar nodig sturen we bij. Daarnaast bekijken we tijdens evaluaties samen de voortgang van het project. Ook komen de werkzaamheden, resultaten en de volgende actiepunten aan bod.

Veelgestelde vragen over contentmarketing

Vrijblijvend sparren over contentmarketing?

Lammert deelt graag zijn visie met jou over de marketingaanpak voor jouw organisatie. Contentmarketing is namelijk slechts een onderdeel van alle mogelijkheden, dus we denken graag vanuit een helicopterview met je mee. Bakkie doen?

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.