Wij monitoren en optimaliseren constant en geven jou 24/7 inzicht in de resultaten.

Door aan de slag te gaan met bestaande campagnes zorgen wij ervoor dat we alles uit jouw websiteverkeer halen, zonder extra geld uit te geven. Maar we kijken ook breder dan alleen campagnes en spelen continu in op de laatste trends, blijven jouw website optimaliseren en passen onze nieuwe kennis direct bij jou toe. Het resultaat? Meer rendement uit je marketing tegen lagere kosten en natuurlijk: groei! De resultaten delen we maandelijks met je in een rapportage en we evalueren halfjaarlijks uitgebreid de doelstellingen en de samenwerking.

Wij monitoren en <strong>optimaliseren</strong> constant en geven jou 24/7 <strong>inzicht</strong>  in de resultaten.
We houden van data en delen ook graag de resultaten met onze opdrachtgevers. Ook als ze soms een maand wat minder zijn. Hier is (bijna) altijd wel een verklaring voor te vinden, dus op tafel ermee! Eerlijkheid is de basis van een goede en langdurige samenwerking.

Conversie optimalisatie

Je website wordt goed gevonden. Je online advertenties zijn een succes. Kortom, er komen genoeg bezoekers op je website. En toch haal je onvoldoende rendement uit deze bezoekers, doordat ze te weinig converteren. Een goed moment om je bezig te houden met conversie optimalisatie. Benieuwd hoe wij het zouden aanpakken om structurele groei te realiseren door conversie optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe laptop, zakelijk dienstverlener, een schilder of misschien wil je vanavond wel uiteten in Amersfoort of Harderwijk. Wat is het eerste dat jij doet? De kans is groot dat je zoektocht begint door even snel te googelen. En met jou vele anderen. Benieuwd naar hoe je beter gevonden wordt in Google door middel van zoekmachine optimalisatie?