Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe laptop, zakelijk dienstverlener, een schilder of misschien wil je vanavond wel uiteten in Amersfoort of Harderwijk. Wat is het eerste dat jij doet? De kans is groot dat je zoektocht begint door even snel te googelen. En met jou vele anderen. Benieuwd naar hoe je beter gevonden wordt in Google door middel van zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) bij LeadLogic in drie stappen:

01

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is de eerste stap van zoekmachine optimalisatie. Het onderzoeken waar je doelgroep op zoekt in zoekmachines zoals Google of Bing is de basis voor de strategie. Daarnaast bekijken we je huidige posities om deze realtime te kunnen monitoren in een dashboard, speciaal voor jou gemaakt.

02

SEO-strategie uitwerken

In deze fase gaan we aan de slag met een SEO-strategie om de positie van jouw website in de zoekmachines te verbeteren om meer organisch verkeer te genereren. Dit plan is gebaseerd op verschillende fundamentele pijlers zoals technische SEO, contentstrategie, on-page SEO, linkbuilding en de gebruikerservaring.

03

Optimalisatie

Zoekmachines zijn voortdurend in ontwikkeling en bepalen dagelijks hoe resultaten gerangschikt worden. En ook je concurrentie staat niet stil. Met deze ontwikkelingen is het belangrijk om met je strategie in te spelen op de veranderingen om je behaalde rankings te behouden of te verbeteren.

Veelgestelde vragen over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Vrijblijvend sparren over zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Lammert deelt graag zijn visie met jou over de marketingaanpak voor jouw organisatie. Zoekmachine optimalisatie is namelijk slechts een onderdeel van alle mogelijkheden, dus we denken graag vanuit een helicopterview met je mee. Bakkie doen?

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.