Digital Marketing Fundament

In het Digital Marketing Fundament vind je alle essentiële tools die nodig zijn om jouw organisatie te laten groeien. Doordat we gezamenlijk tools voor je hebben ingekocht, kun je profiteren van een flink inkoopvoordeel.

partners en tools icoonpartners en tools icoonpartners en tools icoonpartners en tools icoonpartners en tools icoon
Herken bedrijven die jouw website bezoeken

Online bedrijfsherkenning

Heb jij geen idee welke bedrijven er op jouw website komen? Dat is met LeadInfo verleden tijd. Met deze software kun je namelijk bedrijven herkennen die jouw website bezoeken. Dit maak leadgeneratie en -opvolging een stuk makkelijker. Tarief is tot 50 herkende bedrijven per maand.

49,- (tot 50 herkende bedrijven)
Koppeling CRM en workflows

Koppeling CRM en workflows

Zapier is een tool waarmee je repetitieve taken tussen twee of meer apps kunt automatiseren zonder code toe te passen. Wanneer een gebeurtenis plaatsvindt in de ene app, kan Zapier een andere app vertellen om een ​​bepaalde actie uit te voeren. Zo kun je jouw CRM verbinden met duizenden van de meest populaire apps, zodat je je werk kunt automatiseren en meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is. Tarief is tot 2000 zaps per maand.

47,-
Zet bezoekers om in leads

Leadgenerator

Wil je graag op een laagdrempelige manier in contact komen met jouw websitebezoekers en meer rendement uit jouw website halen? Dan is LeadBot ideaal! Je kunt kiezen uit diverse contactmogelijkheden en leadgenerators die je op elke pagina anders kunt inrichten. Zo verbeter je de klantreis en genereer je meer leads. Tarief is tot 5000 pageviews per maand.

29,-
Meet de impact van on- en offline campagnes

Calltracking

Met AdCalls CallTracking koppel je het websitebezoek en -gedrag aan jouw telefonische conversies. Op die manier weet jij dus niet enkel hoeveel websiteconversies er binnenkomen, maar ook welk aantal telefonische oproepen er gegenereerd worden. Op die manier heb jij 100% inzicht in het aantal conversies dat jouw website oplevert. Tarief is tot 1000 sessies.

59,-
Landingspagina’s die conversies verhogen

AdPage

Wel clicks, maar geen conversies? Verhoog conversies met persoonlijke landingspagina’s. Verhoog conversie door: - Personalisatie +40% - Snellere landingspagina + 13% - Multistep formulieren +11,2% Tarief is voor onbeperkt aantal maandelijkse sessies.

39,-
Beheer zoekwoorden en ranking van je website

SEO ranking statistieken

Ben je altijd al benieuwd naar de posities van jouw (organische) zoekwoorden? Met AWR worden alle rankings goed bijgehouden en kun je rapportages snel in je mailbox ontvangen. Daarnaast houd je niet alleen je eigen rankings bij, maar ook die van je concurrenten. Tarief is tot 2000 zoekwoorden.

50,-
Inzicht in je data via Google Looker Studio

Realtime 24/7 dashboard

Als ondernemer of marketeer heb je met een goed ingericht Google Data Studio dashboard 24/7 inzicht in de belangrijkste statistieken van jouw organisatie. Denk daarbij aan de resultaten van je website, maar ook de resultaten vanuit jouw social media kanalen. En dat alles in één overzicht. Tarief is voor onbeperkt gebruik van Supermetrics.

199,-
Reviews tonen op jouw website

Reviewbundel

Mensen zijn gevoelig voor de mening en het gedrag van anderen, dus waarom zou je sterke reviews over jouw organisatie niet op je website tonen? Met Elfsight is het mogelijk om dit eenvoudig op je website te implementeren. Tarief is voor onbeperkt gebruik van Elfsight.

15,-
LinkedIn automation tool voor leadgeneratie

LinkedIn automation

Maak je veel gebruik van LinkedIn voor jouw organisatie? Dan kun je nu een groot deel automatiseren. Met Expandi stuur je automatisch connectieverzoeken of messenger berichten, wat je een hoop tijd zal besparen. Bijzonderheden: Expandi is niet standaard opgenomen in het Digital Marketing Fundament. Wél krijg je als afnemer van het fundament korting op deze tool. Je betaalt dan slechts 75,- i.p.v. 99,-.

99,-

Bespaar meer dan 70% met het Digital Marketing Fundament

In het Digital Marketing Fundament vind je alle essentiële tools die nodig zijn om jouw organisatie of de organisatie van jouw opdrachtgevers te laten groeien. Doordat we gezamenlijk tools voor je hebben ingekocht, kun je profiteren van een flink inkoopvoordeel. 

Ook in het fundament

Lammert Heek headshot
Lammert Heek
Eigenaar & digital marketing specialist

Gebruikmaken van ons Digital Marketing Fundament?

Wil jij ook groei realiseren met het Digital Marketing Fundament? Lammert neemt graag de mogelijkheden met je door!

Wij krijgen een 4.9 op Google uit
47 beoordelingen.