Jouw data verzamelen in Google Analytics 4

Google Analytics 4 is sinds juli 2023 de nieuwe omgeving voor jouw data. Wij helpen je graag met de inrichting van al jouw data en conversies om zo duidelijk in beeld te hebben hoe jouw website rendeert. Ontdek welke stappen er gezet moeten worden voor een juiste implementatie.

Google Analytics 4 ondersteuning, drie opties:

01

Volledige implementatie

Zelf de kennis, tijd of capaciteit niet om de implementatie van Google Analytics 4 succesvol door te voeren? Kies dan voor volledige implementatie door onze Google Analytics 4 specialisten. Vul het formulier onderaan de pagina in en ontvang o.b.v. jouw website een vrijblijvende prijsindicatie.

02

1-op-1 coaching

Wil je graag zelf de implementatie uitvoeren, maar kun je ondersteuning vanuit een Google Analytics 4 specialist gebruiken? Door middel van 1-op-1 coaching begeleiden we jou of jouw marketingafdeling bij de implementatie van Google Analytics 4.

03

GA4 training

Wil je Google Analytics 4 graag zelf implementeren, maar ontbreekt het nog aan de nodige kennis? Meld je dan aan voor onze Google Analytics 4 training. Tijdens deze training worden de belangrijkste stappen toegelicht. Daarnaast ontvang je na de training een concreet stappenplan.

Prijsindicatie aanvragen voor de implementatie van Google Analyics 4

Laat jouw gegevens achter, dan neemt Lammert contact met je op om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek.

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.