Online adverteren als boost voor jouw online zichtbaarheid

Wil je starten met online adverteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het goed om eerst een ijzersterke basis te creëren. Daarmee brengen we focus aan en zorgen we dat de doelstellingen en activiteiten aansluiten op jouw onderneming. Daarvoor is er geen one-size-fits-all pakket, maar werken we structureel mee om online te groeien. Benieuwd hoe wij online adverteren aanpakken om structurele groei te realiseren? Lees verder.

Online adverteren bij LeadLogic in drie stappen:

01

Kanalen bepalen

Stap 1 is altijd om te bepalen op welke kanalen jouw doelgroep actief is en hoe we hen het best kunnen bereiken. Dit doen we al in de strategie en werken we verder uit in de uitvoerende fase.

02

Advertenties opstellen

Kanalen bepaald? Tijd om de advertenties vorm te geven! In de beginfase is het altijd testen welke visual, tekst of doelgroep het beste werkt. Daarom zetten we verschillende varianten in om zo jouw doelgroep goed te leren kennen.

03

Monitoren en bijsturen

Presteert een advertentie goed? Dan gaan we daar nog meer varianten van maken. Presteert een andere advertentie minder? Dan zetten we deze uit. Zo gaan we continu voor het beste resultaat.

Veelgestelde vragen over online adverteren

Vrijblijvend sparren over online adverteren?

Lammert deelt graag zijn visie met jou over de marketingaanpak voor jouw organisatie. Online adverteren is namelijk slechts een onderdeel van alle mogelijkheden, dus we denken graag vanuit een helicopterview met je mee. Bakkie doen?

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.