We beginnen bij de basis, een goede fundering

We beginnen bij de basis. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een nieuw huis dat wordt gebouwd op een fundering. Zonder fundering gaat het huis best een poosje mee, maar op den duur komen er toch scheuren in de muur. Ook bij online marketing is een goed begin het halve werk en beginnen we graag met een sterke basis, oftewel: een ijzersterke marketingstrategie die aansluit op jouw doelstellingen én de juiste tools waardoor wij alle resultaten goed kunnen monitoren.

We beginnen bij de basis, een goede <strong>fundering</strong>
Bij LeadLogic geloven we dat een sterke basis essentieel is om te groeien en te excelleren in de digitale wereld.

Positionering

Ben jij wel eens benieuwd hoe je doelgroep over jouw organisatie denkt? Als je snel naar de buitenkant kijkt zie je misschien alleen maar elementen zoals het logo en de kleuren, terwijl het specificeren veel meer is dan dat. Je positionering is belangrijk voor de algehele impact op je organisatie. Het verandert de manier waarop mensen naar je merk kijken, heeft impact op je naamsbekendheid en helpt nieuwe klanten te genereren. Benieuwd hoe wij de positionering aanpakken om structurele groei te realiseren?

Contentstrategie

Mensen worden tegenwoordig overspoeld met content. Dit maakt je selectiever in wat je wel of niet bekijkt en leest. Maar hoe zorg je er als organisatie dan voor dat die mensen die jij wil bereiken, aandacht hebben voor jouw content? Daar heb je een doordachte contentstrategie voor nodig. Benieuwd hoe wij de contentstrategie aanpakken om structurele groei te realiseren?

Online marketingstrategie

Ben je nog niet actief bezig met online marketing? Of ben je er wel mee bezig, maar is er geen duidelijke visie en worden de gewenste resultaten niet behaald? Als je met behulp van online marketing jouw doelstellingen wilt behalen, is het goed om te beginnen met een ijzersterke marketingstrategie. Benieuwd hoe wij het zouden aanpakken om structurele groei te realiseren?

Google Analytics 4

Google Analytics 4 (GA4) is sinds juli 2023 de nieuwe omgeving voor jouw data. Wij helpen je graag met de inrichting van al jouw data en conversies om zo duidelijk in beeld te hebben hoe jouw website rendeert. Ontdek welke stappen er gezet moeten worden voor een juiste implementatie.