Verbeter de gebruikerservaring op jouw website met conversie optimalisatie

Je website wordt goed gevonden. Je online advertenties zijn een succes. Kortom, er komen genoeg bezoekers op je website. En toch haal je onvoldoende rendement uit deze bezoekers, doordat ze te weinig converteren. Een goed moment om je bezig te houden met conversie optimalisatie. Benieuwd hoe wij het zouden aanpakken om structurele groei te realiseren door conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie bij LeadLogic in drie stappen:

01

Implementeren van monitoringtools

Er zijn diverse tools om jouw website te analyseren. Op deze manier krijgen we vanuit daar relevante input over het gedrag van de bezoekers op jouw website. Lopen ze allemaal tegen hetzelfde probleem aan? Of zien we dat meerderen op hetzelfde punt afhaken? Een punt om te verbeteren dus!

02

Analyse van jouw website

De tools verzamelen data, dus het is nu tijd om te starten met een algemene analyse van jouw website. Hier kijken we naar de werking, gebruiksvriendelijkheid en verwachtingsmanagement. Alles wat opvalt, bundelen we in een document.

03

Optimalisaties toepassen en monitoren

We (of jouw websitebeheerder) passen diverse optimalisaties toe die uit onze analyse naar voren kwamen. Daarna is het zaak om deze verbeteringen te analyseren en in de gaten te houden hoe de bezoekers hierop reageren. Dit is een voortdurend proces, dus daarmee bewaken we continu de kwaliteit en effectiviteit van jouw website.

Veelgestelde vragen over conversie optimalisatie

Vrijblijvend sparren over conversie optimalisatie?

Lammert deelt graag zijn visie met jou over de marketingaanpak voor jouw organisatie. Conversie optimalisatie is namelijk slechts een onderdeel van alle mogelijkheden, dus we denken graag vanuit een helicopterview met je mee. Bakkie doen?

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.