Bereik je doelgroep via
e-mailmarketing

Onze e-mail inboxen zijn voller dan ooit. Merken en organisaties verspreiden meer e-mails omdat e-mailmarketing een van de meest effectieve (en voordelige) marketingkanalen blijft. Dat is niet voor niets, e-mailmarketing is een efficiënte manier om sales te genereren. Maar hoe zetten we dit voor jou in om succesvol te zijn?

E-mailmarketing bij LeadLogic in drie stappen:

01

Doelstellingen en strategie bepalen

We gaan met je in gesprek over wat je wilt bereiken met e-mailmarketing. Daarbij evalueren we je huidige strategie, helpen bij het bedenken van korte- en langetermijndoelen en zorgen voor een algehele marketingstrategie die past bij jouw doelgroep. Hierbij denken we graag met je mee hoe we strategisch en operationeel kunnen meewerken aan het realiseren van groei.

02

Input verzamelen

Wanneer de aanpak staat is het tijd voor het echte werk. In de opbouwende fase gaan we aan de slag om relevante content te realiseren en uit te bouwen tot een e-mailflow die past bij de identiteit en doelstellingen van jouw organisatie.

03

Betrokken marketinglijst opbouwen

E-mailmarketing is alleen efficiënt wanneer subscribers e-mails van je organisatie willen ontvangen. Door leadgeneratie campagnes te draaien, een betrokken mailinglijst te creëren, personalisatie toe te passen en de e-mailprestaties te optimaliseren, zorgen we voor een succesvolle e-mailmarketingcampagne.

Veelgestelde vragen over e-mailmarketing

Vrijblijvend sparren over e-mailmarketing?

Lammert deelt graag zijn visie met jou over de marketingaanpak voor jouw organisatie. E-mailmarketing is namelijk slechts een onderdeel van alle mogelijkheden, dus we denken graag vanuit een helicopterview met je mee. Bakkie doen?

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.