Jouw groei, onze expertise

groeimodel leadlogic

Wij werken altijd op basis van ons eigen groeimodel. Deze manier van werken zorgt op gefundeerde wijze voor structureel meer omzet. In iedere fase liggen kansen en hier spelen we graag op in voor jouw organisatie.

LeadLogic Groeimodel

Kennismaking
Overweging
Intentie
Loyaliteit
Ambassadeurs

Kennismaking

Inspelen op de vraag van de doelgroep én mensen met passende interesses laten kennismaken met jouw organisatie. Door slim in te spelen op vragen die potentiële klanten al in een vroeg stadium hebben, kun jij zorgen dat je online zichtbaar bent voor jouw doelgroep. Zo kun je op een efficiënte wijze de juiste mensen laten kennismaken met jouw product of dienst.

SEA training

Overweging

Als mensen weten welk product of dienst jij verkoopt, betekent dit niet automatisch dat ze dit ook bij jou aanschaffen. Want ze kunnen net zo goed naar de concurrent gaan. Juist daarom moet jouw organisatie zich onderscheiden. En dat begint allemaal bij het overdragen van jouw verhaal. Zo weten mensen welke organisatie er achter het product of dienst schuilt. Dit verhaal kan op verschillende manieren geuit worden, zoals: social media, video's, advertenties, blogs of e-mails. Steeds laten we een stukje van jouw organisatie zien via diverse kanalen en daarmee wek je interesse bij de potentiële klant.

positionering

Intentie

In deze fase staat overtuiging centraal. De bezoeker is intussen bekend met jouw organisatie of zoekt een specifiek product of specifieke dienst. Dit is hét moment om aan te sturen op actie. Op de website, een mailing, in advertenties; in elk medium leg jij in deze fase focus op het converteren van de online bezoekers. Verleid ze met jouw aanbod en geef ze alle reden om bij jou klant te worden.

Loyaliteit

Veel bedrijven stoppen met hun marketinginzet als er iets verkocht is. Zonde, want juist na de order is het belangrijk om direct te starten met een klantrelatie. Je houdt de klant op de hoogte van het bestelproces maar kijkt ook of je in de toekomst kan sturen op herhaalaankopen. Als een klant eenmaal bij jou heeft gekocht en tevreden is, zal de stap naar weer een aankoop makkelijker zijn. Dat is veel effectiever dan weer een nieuwe doelgroep aanboren die jouw bedrijf nog niet kent.

Effectieve website

Ambassadeurs

Loyale klanten komen terug, ambassadeurs maken actief reclame voor jouw organisatie. Dat klinkt misschien onwerkelijk: een klant die zo blij is met jouw organisatie dat ze reclame voor jou gaan maken. Toch is dit zeker mogelijk. Als je echt wilt groeien met jouw organisatie, dan start je met het creëren van fans. Overtref de verwachting van de klant, kwalificeer loyale klanten en biedt hen alle tools om ambassadeur te worden. Zij helpen weer om nieuwe klanten kennis te laten maken met jouw organisatie, dus dan is het cirkeltje rond!

Investeren in groei met blijvend resultaat

Met jouw eigen marketeer als aanspreekpunt en een achtervang van ruim dertig collega’s. En dat vanuit onze kantoren in Ermelo en Amersfoort of bij jou op locatie. Van onze consultants kan je altijd een professionele aanpak en eerlijk advies verwachten. Wij laten jouw organisatie structureel groeien door digital marketing met blijvend resultaat.

Online marketing werkzaamheden LeadLogic

Sturen op harde en zachte conversies

We gaan altijd eerst voor de zachte conversies en daarna voor de harde conversies. Klinkt misschien een beetje als een snackkeuze, maar het gaat eigenlijk over hoe we de doelgroep benaderen voor jou. Zie het zo: zachte conversies zijn als een voorzichtige kennismaking, zoals een vriendelijke begroeting op straat. We proberen interesse te wekken en een connectie te maken zonder meteen te pushen. Denk aan informatieve whitepapers, een bekeken video, inschrijving voor de nieuwsbrief of een product toegevoegd aan het verlanglijstje. 

Pas als we wat vertrouwen hebben opgebouwd, gaan we over naar de harde conversies. Dat zijn acties waarbij we concreet vragen om actie, zoals het invullen van een formulier of het aanvragen van een demo. Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans tussen vriendelijkheid en doelgerichtheid, zodat we jouw doelgroep op een natuurlijke manier kunnen helpen en tegelijkertijd jouw doelen kunnen bereiken.

leadlogic groeimodel

Samen sterker dan alleen

We zijn een ondernemend adviesbureau en werken graag strategisch en operationeel mee aan het realiseren van jouw groei. Om je op alle fronten te faciliteren in die groei, werken we samen met onze partners voor bijvoorbeeld een nieuwe website of een toffe video. Zo onderhouden wij de korte lijntjes, zorgen we dat het project goed verloopt en kun jij focussen op waar je het beste in bent.

Lammert Heek headshot
Lammert Heek
Eigenaar & digital marketing specialist

Ook groeien door de inzet van marketing?

Wil jij jouw organisatie structureel laten groeien en is LeadLogic daarin een goede match? Lammert gaat graag binnenkort met jou om tafel. We bespreken jouw situatie en maken een vrijblijvend plan op maat.

Wij krijgen een 4.9 op Google uit
47 beoordelingen.