Over LeadLogic

LeadLogic is een toonaangevend digital marketing bureau met een team enthousiaste digital marketing specialisten en talents. Vanuit ons kantoor in Ermelo ondersteunen wij meer dan 60 klanten bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van succesvolle digitale strategieën. 

 

Al sinds onze jeugd zijn wij, Jeroen Bos en Paul Leune, bezig met alles wat met online te maken heeft. Lange tijd hebben wij gebouwd aan het succes van de online winkels Mobielbereikbaar.nl en Hoesjes.nl, met als resultaat ruim 300.000 bestellingen op jaarbasis en verkoop van de onderneming in 2016.

 

De ambitie om groei teweeg te brengen is de reden dat LeadLogic in 2014 het levenslicht zag. Groei van LeadLogic, maar vooral groei van organisaties waar we voor werken binnen de online wereld. Groeien met focus. Waarom? Een simpel maar duidelijk antwoord: Omdat het leuk is.

 

Onze basis is het Groeimodel. Een zelf ontwikkeld model dat structuur geeft voor onze klanten en voor onze specialisten. We vullen het groeimodel samen met de klant in en denken mee in het businessmodel. Juist door verder te denken dan alleen online marketing, gaat ons advies net dat stapje verder.

 

Groei is en blijft onze focus. Daarom geloven we ook in ons team. Onze Talents die opgroeien in de digitale wereld en precies weten wat er speelt dankzij hun eigen ervaringen. En ervaren specialisten die hun sporen hebben verdiend en hun kennis graag willen overdragen. Samen zijn we een team. Samen zijn we LeadLogic.