Over LeadLogic

LeadLogic is een toonaangevend digital marketing bureau, met een team bestaande uit talentvolle én zeer ervaren digital marketing specialisten. Vanuit ons kantoor in Ermelo ondersteunen wij meer dan 50 klanten bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle digitale strategie.

Al sinds onze jeugd zijn wij, Jeroen Bos en Paul Leune, bezig met alles wat met online te maken heeft. Lange tijd hebben wij gebouwd aan het succes van de winkels mobielbereikbaar.nl en hoesjes.nl met als resultaat een e-commerce onderneming met jaarlijks ruim 300.000 bestellingen, die begin 2016 is verkocht.

Het teweegbrengen van groei, dat is de reden dat LeadLogic in 2014 het levenslicht zag. Het laten groeien van LeadLogic, maar vooral het laten groeien van bedrijven waar we voor werken binnen de online wereld. Groeien met focus. Waarom? Een simpel maar duidelijk antwoord. Omdat het leuk is.

Onze basis is het Groeimodel. Een zelf ontwikkeld model dat structuur geeft voor onze klanten én voor onze collega’s. We vullen het groeimodel samen met de klant in en denken mee in hun businessmodel. Juist het verder denken dan alleen de behaalde conversies, dat advies vind je bij ons. Wij denken met de klant mee, juist dat stapje verder.

Groei is en blijft onze focus. Daarom geloven we ook in onze collega’s. Talenten die opgroeien in de digitale wereld en precies weten wat er speelt door hun eigen ervaringen. Senioren die hun sporen hebben verdiend en die kennis willen overdragen. Samen zijn we een team. Samen zijn we LeadLogic.