Over LeadLogic

Al sinds onze jeugd zijn we bezig met alles wat met online te maken heeft. Onze gedeelde passie voor de online wereld en het teweegbrengen van groei, heeft er daarom voor gezorgd dat LeadLogic in 2014 het levenslicht zag. Daarnaast zagen we de kans om het echt eens anders te gaan doen dan de gevestigde orde, mede ingegeven door onze opgedane ervaring in de praktijk. Door onze passie, gedurfdheid en continue nieuwsgierigheid op jou over te brengen kunnen we jouw organisatie naar een hoger level tillen. Samen groeien, dat is onze focus. 

Ondertussen is LeadLogic uitgebloeid tot een toonaangevend digital marketing bureau. Samen met ons team bestaande uit talentvolle én zeer ervaren digital marketing specialisten willen we alleen het beste resultaat behalen. Het laten groeien van jouw organisatie staat hierbij centraal. Vanuit ons kantoor in Ermelo ondersteunen we meer dan 60 organisaties uit verschillende branches bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle digitale strategie. Wat deze organisaties met elkaar gemeen hebben? Het zijn stuk voor stuk organisaties die in hun branche onderscheidend willen zijn en harder willen groeien dan de concurrentie. We helpen hen hierbij. 

De basis voor onze digitale strategieën is het LeadLogic Groeimodel. Een zelf ontwikkeld model dat structuur geeft voor onze klanten én voor onze collega’s. Samen met jou werken we stapsgewijs en gestructureerd het groeimodel uit voor jouw organisatie en denken we altijd mee over het businessmodel. Zien we kansen? We schromen niet om dit aan te geven en kijken verder dan enkel en alleen naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing. 

Juist het verder denken dan alleen de behaalde conversies, dat advies vind je bij ons. We denken met jouw organisatie en strategie mee, juist dát stapje verder. We geven ook altijd aan wanneer je iets in onze ogen beter niet kunt doen. We zijn graag eerlijk, nuchter en kritisch in onze missie om jouw organisatie te laten groeien. 

Groei is en blijft altijd onze focus bij alles wat we doen voor jouw organisatie. Dat is ook de reden waarom we geloven in onze collega’s. Talenten die opgroeien in de digitale wereld en precies weten wat er speelt door hun eigen ervaringen. Senioren die hun sporen hebben verdiend en die kennis willen overdragen. Samen zijn we een team. Samen laten we organisaties groeien. Samen zijn we LeadLogic.