Inspiratie.

Bij LeadLogic beschikken we over een hele berg digital marketingkennis. Die kennis willen we graag met jou delen.
Over leadlogic - online marketing
Ben je actief in de zakelijke markt? Dan is de kans groot dat LinkedIn kan bijdragen aan een lead of deal. Wij hebben de belangrijkste do’s en don'ts voor je op een rijtje gezet. 
Op 1 juli is Lammert Geert Heek toegetreden als partner van digital marketingbureau LeadLogic. Lammert Geert was voorheen senior consultant en zal nu de overstap maken naar partner van het snelgroeiende marketingbureau. Samen met oprichters Paul Leune en Jeroen Bos zal hij doorbouwen aan hun grootste drijfveer: structurele groei voor ambitieuze MKB-bedrijven.
Met trots maken wij vandaag bekend dat een projectmatige samenwerking is uitgegroeid tot een partnership met reclamebureau Muntz. Met dit partnership verbeteren wij onze dienstverlening door onze expertise binnen digital marketing te combineren met die van Muntz op het gebied van branding, creatie en vormgeving.
Er komen veranderingen aan voor Nederlandse e-commerce ondernemers die goederen verkopen aan andere EU lidstaten. Wanneer je vanaf 1 juli meer dan €10.000 omzet genereert in andere landen binnen Europa, dan zal dit gevolgen hebben op de btw-regeling. Wat dit precies betekent voor jou? Lees snel verder.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?