Inspiratie.

Bij LeadLogic beschikken we over een hele berg digital marketingkennis. Die kennis willen we graag met jou delen.
Over leadlogic - online marketing
Inzicht in data. Dat is wat elke (online) marketeer wil. Maar hoe zorg je ervoor dat de meest belangrijke statistieken inzichtelijk zijn? In dit artikel vertelt Lammert je de mogelijkheden van Looker Studio (voorheen Google Data Studio) en laat hij je een aantal praktijkvoorbeelden zien. Lees dus snel verder en ontdek de wondere wereld van Looker Studio.
Digital marketing.. consultancy.. Wat houdt dat precies in? Doe je dan social media? Advertenties? De website onderhouden? In dit blog geef ik je een kijkje in mijn werkweek als junior digital marketing consultant. 
Ben je actief in de zakelijke markt? Dan is de kans groot dat LinkedIn kan bijdragen aan een lead of deal. Wij hebben de belangrijkste do’s en don'ts voor je op een rijtje gezet. 
Op 1 juli is Lammert Geert Heek toegetreden als partner van digital marketingbureau LeadLogic. Lammert Geert was voorheen senior consultant en zal nu de overstap maken naar partner van het snelgroeiende marketingbureau. Samen met oprichters Paul Leune en Jeroen Bos zal hij doorbouwen aan hun grootste drijfveer: structurele groei voor ambitieuze MKB-bedrijven.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?