Onze diensten.

Wij helpen jouw organisatie structureel groeien.

LeadLogic online marketing - Diensten

Hoe wij dit aanpakken?

Wij geloven niet in de ‘one-size-fits-all’-aanpak. Daarom bekijken we elke case vanuit een eigen oogpunt. We duiken in de data en helpen een strategie opzetten die past bij de fase en doelstellingen van jouw organisatie. 

Dit doen we door te starten met een sterke basis. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van bereik en blijven we optimaliseren en verbeteren om steeds de beste resultaten behalen. Heb jij een ijzersterke strategie staan maar kun je hulp gebruiken met het maken van impact? Ook dan staan we voor je klaar. No worries, bij LeadLogic zijn dit geen standaard pakketten 😉

LeadLogic online marketing - Diensten - Bereik creeeren
01.

Sterke basis.

We beginnen bij de basis. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een nieuw huis dat wordt gebouwd op een fundering. Zonder fundering gaat het huis best een poosje mee, maar op den duur komen er toch scheuren in de muur. Ook bij online marketing is een goed begin het halve werk en beginnen we graag met een sterke basis.

02.

Bereik creëren.

Staat de sterke basis? Dan is het tijd om bereik te creëren. Van naamsbekendheid, verkeer naar je website tot conversies. Met bereik maak je een indruk, stuur je op gekwalificeerde leads en bouw je een relatie op met je doelgroep.

LeadLogic online marketing - Diensten - optimaliseren en verbeteren
LeadLogic online marketing - Diensten - Optimaliseren en verbeteren
03.

Optimaliseren en verbeteren.

Ik hoor je denken, waarom zou ik mijn campagnes laten optimaliseren als er al verkeer naar mijn website komt? Door aan de slag te gaan met bestaande campagnes zorg je ervoor dat je alles uit je websiteverkeer haalt zonder extra geld uit te geven. Het resultaat? Meer rendement uit je campagnes tegen lagere kosten.

Continue in ontwikkeling.

Wat onze drijfveer is? Groei. Groei voor onze opdrachtgevers en groei van onze medewerkers. Hoe we dat doen? Dat is best wel simpel. De basis zijn onze consultants. Als zij zich ontwikkelen, resulteert dat in groei voor onze opdrachtgevers. Zo heeft elk project standaard coaching van een gespecialiseerde consultant en bespreken we in een maandelijkse case review met het hele team de kansen en uitdagingen van een uitgelichte opdrachtgever. Zo zijn we continu in ontwikkeling.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?

Vertel ons over jouw uitdaging.

Heb jij een gaaf project of zou je eens willen sparren over de groei van jouw organisatie? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.