Inspiratie.

Bij LeadLogic beschikken we over een hele berg digital marketingkennis. Die kennis willen we graag met jou delen.
Over leadlogic - online marketing
In dit artikel laat ik je zien waarom meedoen aan Black Friday een gouden kans is voor je bedrijf.
Vaak heb je niet eens een heel groot budget nodig om toch jouw online naamsbekendheid te vergroten. Maar hoe pak je dit op voor jouw bedrijf?
Een term die in de online marketing-wereld steeds vaker voorbij komt is ‘growth hacking.’ Vooral in de startup-scene is growth hacking hot item. Maar wat is het precies? En is het slechts een trend, of de toekomst voor iedere online marketeer?
Het belonen van andere partijen die voor jou een klant (of lead) binnenbrengen, wordt affiliate marketing genoemd. Het is een interessant extra kanaal dat bijna alle kleine en grote webwinkels inzetten om de online omzet te verhogen. Een veel genoemd nadeel van affiliate marketing is de tussenkomst van een affiliate netwerk. Er is ook een alternatief.
Tegenwoordig is het bij het opzetten van advertentiecampagnes op onder andere Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en Google mogelijk om doelgroepen te maken op basis van een klantenbestand. De optie is geen geheim voor de meeste online marketeers, maar wordt vaak verkeerd of slechts beperkt benut en is bij veel ondernemers niet bekend.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?

Dan ben je bij LeadLogic aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven in verschillende regio’s, waaronder Harderwijk, ZwolleErmelo en Amersfoort, om hun groeipotentieel te realiseren. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak jouw bedrijf kan helpen groeien en neem vandaag nog contact met ons op.