Werkwijze.

Bij LeadLogic werken wij graag op onze (tikkeltje) eigen wijze. Door samen met onze opdrachtgevers tot het uiterste te gaan, werken wij aan structurele groei. Of je nu op zoek bent naar een aanvulling op je marketingteam, je marketing wilt starten of de volgende stap wilt zetten in je strategie, wij denken graag met je mee.

LeadLogic online marketing (364)-min

Samen structurele groei realiseren van A tot Z.

Marketing is een effectief middel om bij te dragen aan structurele groei. Wil je graag die groei realiseren binnen jouw organisatie, maar is een (fulltime) marketeer aannemen een stap te ver? Onze marketeers helpen je graag!

Waarom samenwerken met een marketingbureau?

Samen kijken we hoe jouw organisatie structureel kan groeien door de inzet van online marketing. Uit ervaring weten wij dat een samenwerking prettig en efficiënt verloopt wanneer we op dezelfde locatie werken. Zo zijn de werkzaamheden inzichtelijk, is snel schakelen mogelijk en kunnen we onze werkzaamheden aanpassen aan de behoeften van dat moment.

Extra marketeer inhuren.

Marketeers zijn schaars en helemaal als het gaat om parttime marketeers. Ben je op zoek naar een (parttime) marketeer als aanvulling op je bestaande marketingteam? Dan is de samenwerking met een bureau een goede oplossing.

Waarom een extra marketeer inhuren?

Bij LeadLogic is het mogelijk om een inhouse consultant mee te laten draaien voor een X aantal uren per maand. Wij draaien mee in jouw marketingteam zonder dat je vast zit aan extra risico’s van een eigen werknemer. Schalen de werkzaamheden af en is er een project afgerond? Dan kan de samenwerking gerust worden afgeschaald, no hard feelings.

Hoe opdrachtgevers LeadLogic ervaren

Benieuwd hoe we voor jouw organisatie
structurele groei kunnen realiseren?