STAP-budget biedt een unieke kans om een opleiding te volgen om jezelf te ontwikkelen en je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten. Veel trainingen bij Succesfactor worden daardoor geheel kosteloos!

Wat is het STAP-budget?

STAP-budget is een subsidie die beschikbaar wordt gesteld vanuit de Nederlandse overheid. De subsidie is beschikbaar vanaf 1 maart 2022.

Voor wie is STAP-budget?

Het STAP-budget is voor zowel werkenden als werkzoekenden. Het is dus voor iedereen die kennis wilt opdoen in de wereld van online marketing. Voor de aanvraag van het budget zijn er drie voorwaarden waaraan moet worden voldaan:

  • Je bent ouder dan 18 jaar en je hebt de AOW-gerechtigde leeftijd nog niet behaald.
  • Je bent een EU-burger of partner van een EU-burger.
  • Je bent minstens 6 maanden lang in Nederland verzekerd voor de volksverzekeringen.

Wanneer kun je STAP-budget aanvragen?

Vanaf 1 februari 2022 heb je de mogelijkheid om bij LeadLogic een voorinschrijving te doen. Je ontvangt dan via ons je STAP-aanmeldingsbewijs. Met dit STAP-aanmeldingsbewijs kun je vanaf 1 maart 2022 STAP-budget aanvragen bij het UWV.

Op deze manier ben jij er zeker van over het verplichte STAP-aanmeldingsbewijs te beschikken voor 1 maart. Dan kun je vanaf 1 maart jouw STAP-budget aanvragen. Voor de aanvraag geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus wees er snel bij. Bekijk hier ook de flyer van rijksoverheid.

Starten in 5 stappen

1. Kies je training: Bepaal welke training de juiste keuze is voor jou. De trainingen zijn hier te vinden.

2. Schrijf je in: Vanaf 1 februari kun je bij LeadLogic een voorinschrijving doen. Vervolgens ontvang je van onze partner, per e-mail jouw STAP-aanmeldingsbewijs. Dit aanmeldingsbewijs is essentieel en heb je nodig om jouw STAP-budget bij het UWV aan te vragen.

3. Maak een STAP-portaal account: op stapuwv.nl vraag je het STAP-budget zelf aan aan de hand van het aanmeldingsbewijs

4. Beoordeling UWV: Binnen 4 weken ontvang je een bericht over goedkeuring van je aanvraag.

5. Start je training: Je inschrijving is nu definitief. Wij regelen verder alles zodat jij zorgeloos kunt starten met de training.

Let op, wees er snel bij want op=op 

Meer weten of starten met een training?

Kom in contact met Joran en hij legt je alles uit over de mogelijkheden en verzorgd voor jou het STAP-budget traject. Kies je training of stuur ons even een appje.