Inspiratie.

Bij LeadLogic beschikken we over een hele berg digital marketingkennis. Die kennis willen we graag met jou delen.
Over leadlogic - online marketing
Hoe zorg je er nu voor dat juist jouw advertentie opvalt in een wereld waarin steeds meer adverteerders schreeuwen om aandacht? Duik in het brein van je (potentiële) klanten en weet wat hen beweegt. Inzicht in de werking van het consumentenbrein is tenslotte de sleutel tot een slimme marketingstrategie. In dit artikel deel ik 3 methodes uit de neuromarketing om de aandacht te trekken.
In 2016 ben ik afgestudeerd aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden, Small Business & Retail Management. Daarna startte direct mijn carrière als e-commerce specialist. Tot 2021, toen nam ik mijn eerste uitstapje naar een online marketingbureau als Personalisatie Marketeer en nu ben ik Digital Marketing Consultant bij LeadLogic. Lees hier mijn voorstelblog.
LinkedIn advertenties worden veel ingezet door veel B2B-organisaties. De kans is groot dat jouw zakelijke doelgroep ook op dit kanaal aanwezig is. Maar LinkedIn is vaak wel een stuk duurder dan alle andere socialmediakanalen om te adverteren. Dus hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk uit je budget haalt en de juiste mensen bereikt? Melony geeft je 7 tips hoe jij je campagnes optimaal kunt inrichten. 
Begonnen op het vmbo, doorgestroomd naar de havo en vervolgens meerdere avontuurlijke uitstapjes gemaakt naar het buitenland tijdens de studie Bedrijfskunde. Na mijn studie ben ik in het internationale werkveld doorgegroeid en vervolgens een totaal andere weg ingeslagen in de marketing bij LeadLogic. In mijn voorstelblog zal ik vertellen hoe dit alles tot stand is gekomen.
LeadLogic verschijnt dit jaar in de achttiende editie van de Emerce100. De Emerce100 is een kwantitatief imago-onderzoek onder beslissers naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Onderdeel zijn van deze lijst is de bevestiging voor iedere digitale dienstverlener dat je goed in de markt ligt. Wij zijn dan ook heel trots dat wij dit jaar kunnen zeggen dat wij onderdeel zijn van deze lijst in de categorie ‘Digital marketingbureaus klein’.
Na veel kennis te hebben opgedaan van online marketing, was het nu tijd om het toe te passen. Dus, op zoek naar een baan! Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel LeadLogic tegen: een jong bedrijf, met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Benieuwd hoe dit verder ging? Lees het in mijn blog.
Hi, mijn naam is Saskia Jägers. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zeist. Na het afronden van mijn studie Communicatie aan de Hogeschool Utrecht was het voor mij dan echt tijd om met een ‘grote-mensen-baan’ te starten. Lees hier mijn hele verhaal.
Het zijn tijden van krapte in de arbeidsmarkt. Hoe lost HR binnen jouw organisatie het personeelstekort op? Komen medewerkers nog vanzelf ‘aanwaaien’ of moet je er nu wel echt heel hard aan trekken? Een sterke employer branding gaat jou helpen! Hoe? Je leest het hier.
Maak kennis met Boudewijn: onze nieuwe Junior Digital Marketing Consultant. Na het afronden van zijn studie rolde hij van de ene in de andere job. Niet wetende wat hij wilde of waar hij goed in was. Na een kleine break en een reis door Latijns-Amerika had hij het, marketing! Zo stond hij voor hij het wist in de startblokken, aan het begin van zijn marketingcarrière.
Een uitbreiding op het gebied van de eigenaren, want na vier jaar betrokken te zijn geweest als Senior Digital Marketeer treedt Willeke Stam toe als eigenaar. Daarmee versterkt zij Paul Leune, Jeroen Bos en Lammert Heek als mede-eigenaren en wordt ze onderdeel van het directieteam.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?

Dan ben je bij LeadLogic aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven in verschillende regio’s, waaronder Harderwijk, ZwolleErmelo en Amersfoort, om hun groeipotentieel te realiseren. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak jouw bedrijf kan helpen groeien en neem vandaag nog contact met ons op.