Inspiratie.

Bij LeadLogic beschikken we over een hele berg digital marketingkennis. Die kennis willen we graag met jou delen.
Over leadlogic - online marketing
Na veel kennis te hebben opgedaan van online marketing, was het nu tijd om het toe te passen. Dus, op zoek naar een baan! Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel LeadLogic tegen: een jong bedrijf, met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Benieuwd hoe dit verder ging? Lees het in mijn blog.
Hi, mijn naam is Saskia Jägers. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zeist. Na het afronden van mijn studie Communicatie aan de Hogeschool Utrecht was het voor mij dan echt tijd om met een ‘grote-mensen-baan’ te starten. Lees hier mijn hele verhaal.
Het zijn tijden van krapte in de arbeidsmarkt. Hoe lost HR binnen jouw organisatie het personeelstekort op? Komen medewerkers nog vanzelf ‘aanwaaien’ of moet je er nu wel echt heel hard aan trekken? Een sterke employer branding gaat jou helpen! Hoe? Je leest het hier.
Maak kennis met Boudewijn: onze nieuwe Junior Digital Marketing Consultant. Na het afronden van zijn studie rolde hij van de ene in de andere job. Niet wetende wat hij wilde of waar hij goed in was. Na een kleine break en een reis door Latijns-Amerika had hij het, marketing! Zo stond hij voor hij het wist in de startblokken, aan het begin van zijn marketingcarrière.
Een uitbreiding op het gebied van de eigenaren, want na vier jaar betrokken te zijn geweest als Senior Digital Marketeer treedt Willeke Stam toe als eigenaar. Daarmee versterkt zij Paul Leune, Jeroen Bos en Lammert Heek als mede-eigenaren en wordt ze onderdeel van het directieteam.
Bij LeadLogic vinden we het ontzettend belangrijk dat onze collega’s zich goed voelen. En wat draagt daar onder andere aan bij? Juist, werkplezier. Maar welke factoren dragen bij aan het werkgeluk van jouw medewerkers? Lees hier hoe wij het aanpakken.

Wil jij ook een structurele
groei realiseren?

Dan ben je bij LeadLogic aan het juiste adres! Wij helpen bedrijven in verschillende regio’s, waaronder Harderwijk, ZwolleErmelo en Amersfoort, om hun groeipotentieel te realiseren. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak jouw bedrijf kan helpen groeien en neem vandaag nog contact met ons op.