Jullie hebben mij vast weleens voorbij zien komen op de website, LinkedIn, Facebook of Instagram pagina van LeadLogic. Of misschien niet, dan stel ik me graag aan jullie voor. Ik ben Melony, 25 jaar en alweer 2 jaar onderdeel van het team. Ik woon in Ede, dan denk je misschien dat is niet om de hoek. Dat klopt, maar met de verschillende locaties is dat goed te doen. We hebben natuurlijk de mogelijkheid om in Ermelo, Amersfoort, bij de klant of thuis te werken. Zo houd je je werkdagen lekker afwisselend.

Even een paar jaar terug

Na mijn Havo ben ik naar het Johan Cruyff University gegaan in Amsterdam waar ik de opleiding sportmarketing/commerciële economie afrondde. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat marketing mij het meest interesseerde. Ten eerste al de marketing vakken. Maar ook de vraagstukken die we kregen vanuit het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld het opzetten van een creatieve campagne voor een nieuw product of het werven van nieuwe abonnees voor een magazine.

Hoe kwam ik bij LeadLogic terecht

Na mijn opleiding heb ik eerst twee jaar gewerkt als marketeer bij een softwarebedrijf in Ede. Mijn eerste marketing job. Maar ik wilde toch meer zien van de marketingwereld dus vandaar dat ik de stap heb gezet naar een bureau. Toen ik iets meer dan twee jaar geleden om me heen keek, was het aanbod lang niet zo breed als dat het nu is. Nu word je vanuit alle kanten benaderd of je wilt solliciteren. Ondanks dat ik niet om de hoek woon, kwam ik wel in de wervingscampagne van LeadLogic terecht. Na een paar advertenties dacht ik: laat ik toch maar eens reageren. Een aantal leuke gesprekken verder, had ik een nieuwe baan.

En of ik de laatste twee jaar veel heb gezien en geleerd. Bij LeadLogic werk je voor verschillende opdrachtgevers. Zo werk ik bijvoorbeeld voor softwarebedrijven, een technische groothandel, leveranciers van LED verlichting en pop-up tenten. Je krijgt bij elk bedrijf een kijkje in de keuken hoe het er daar aan toe gaat. Super interessant. En elke opdrachtgever heeft weer andere wensen, doelen of uitdagingen. Organisaties ondersteunen in hun groei vind ik dan ook super leuk!

Wat ik nog meer doe naast werk?

Ook nog best veel. Ik ben na werktijd veel te vinden op stal. Naast marketing vind ik paarden ook heel erg leuk. Ik rijd al heel erg lang, voordat ik überhaupt kon lopen zat ik al op een pony. Eerder heb ik vaak op hoog niveau gereden maar nu focus ik me vooral op het opleiden van jonge springpaarden. Dat vind ik toch wel het leukste wat er is. Een paard wat nog niks kent, opleiden tot een fijn sportpaard en dan vervolgens verkopen. Paarden zijn net mensen, ook elk paard is anders en vergt dus een andere aanpak. Want ja, ondanks dat verbale communicatie wat lastiger is, is het toch een teamprestatie. Eigenlijk is marketing wel vergelijkbaar met mijn passie voor paarden. Je hebt een doel maar de weg ernaartoe is voor elke organisatie of paard weer anders.

Naast werk en paarden wil ik zelf ook nog fit zijn. Ik sport een aantal keer in de week in de sportschool. Daarnaast vind ik het ook leuk om met vriendinnen een terrasje te pakken of dagje weg te gaan. Dus ik verveel me zeker niet in mijn vrije tijd 😁.

Denk je nu: ik vind marketing ook heel erg leuk en/of ik wil graag meer zien van de marketingwereld? We zoeken nog nieuwe collega’s. Bekijk snel onze vacaturepagina!