Werken bij LeadLogic

Bij LeadLogic groeien we goed. Heel goed zelfs! Dat komt omdat we werkplezier centraal stellen. Klinkt cliché, maar het zit in ons dna. Meer werkplezier betekent meer groei voor onze medewerkers en daarmee ook onze opdrachtgevers. Wil jij je ook verder ontwikkelen? Werken voor ambitieuze opdrachtgevers? Onderdeel uitmaken van een gedreven en gezellig team? Reageer dan op één van onze vacatures, of kom kennismaken. Vinden we leuk!

De cultuur bij LeadLogic

LeadLogic is anders dan veel marketingbureaus. Waarom? Omdat jij centraal staat. Want als jij blij bent, zijn jouw opdrachtgevers en wij dat ook. We hebben zelfs een manager Werkplezier, die onze digital marketeers volledig ondersteunt en ontzorgt om de werkweek zo aangenaam mogelijk te maken. Hiërarchie? Kennen we niet. Ruimte voor inspraak in onze koers en eigen initiatief? Graag.

We staan voor kwaliteit. Dus geen overload aan opdrachtgevers, maar persoonlijk contact. Zo heb jij de tijd die je nodig hebt om de klant te leren kennen en samen naar mooie resultaten toe te werken. Wij kiezen onze opdrachtgevers met grote zorgvuldigheid. Zo bieden wij jou projecten met voldoende uitdaging en groeimogelijkheden. Daarnaast heb jij ook zelf de keuze welke projecten je wel en niet aanneemt. Zo doe je alleen projecten waar jij in gelooft.

Één dag in de week voor je eigen ontwikkeling
Tot slot: bij ons staat ontwikkeling écht centraal. Ongeacht je ervaring heb je bij ons één dag in de week tijd voor je eigen ontwikkeling. Met inspirerende masterclasses, onze eigen Academy, externe opleidingen en interne coaches op diverse disciplines, weten we zeker dat je nog beter wordt als online marketeer.

Dit krijg je bij ons:
Vrij op je verjaardag. Als dat geen feestje wordt?
Auto van de zaak - die je ook privé mag rijden
Wekelijkse bootcamp, niet verplicht wel gezond
MacBook en iPhone
Gezonde lunch
Flexibiliteit in werktijden en locaties
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Direct een contract zonder proeftijd
De leukste bedrijfsuitjes - bekijk de video van ons weekendje Ardennen.

Vacatures bij LeadLogic

Senior Digital Marketing Consultant

Medior Digital Marketing Consultant

Junior Digital Marketing Consultant

E-mail marketing specialist

Social advertising specialist

Liever aan de slag als content marketeer?

Maak kennis met ons broertje (of zusje, wat jij wilt): Buro Aangenaam. Naar de buitenwereld zijn we twee aparte labels, intern delen we zo’n beetje alles. Op werkgebied dan.

Onze collega’s van Buro Aangenaam houden zich ook bezig met de groei van organisaties, maar dan in medewerkers in plaats van omzet. Dus gaat jouw hart sneller kloppen van employer branding? Kijk dan ook naar de vacatures bij Buro Aangenaam. Het grootste verschil in werkzaamheden is dat je minder met data en meer met content bezig bent.

Kun je niet kiezen? Begrijpelijk. Je mag een combinatiefunctie doen als Digital Marketeer én Employer Brand Marketeer. Best of both worlds ;-). Da’s ook Aangenaam.

Anneloes Kuipers

Heb je nog vragen? Stuur Anneloes gerust een mail.

Kennismaken.

Solliciteren is zó 1990. Daarom hoef je dit bij ons niet meer te doen.

Kom gewoon kennismaken onder het genot van een kop koffie (of thee, wat jij wilt). Online of op één van onze locaties: jij mag kiezen!