Maak kennis met Nelleke - Senior Digital Marketing Consultant bij LeadLogic

Nelleke van Velde headshot
Nelleke van Velde
Senior digital marketing consultant
5 min
08 jul 2022
thumbnail Maak kennis met Nelleke - Senior Digital Marketing Consultant bij LeadLogic

Hey jij, leuk dat je de moeite neemt om kennis te maken! Ik ben Nelleke Fijn, eeuwig jong maar mét een flinke bak bureau ervaring. Bedenk zelf maar welke tegenstrijdigheid jou het meest geloofwaardig lijkt ;-). Sinds oktober 2020 ben ik Senior Digital Marketing Consultant bij LeadLogic. Midden in Corona-tijd maakte ik dus de overstap naar een nieuwe opdrachtgever; gewoon omdat het goed voelde. En dat gevoel heeft mij gelukkig niet in de steek gelaten want ik werk nog steeds met veel plezier bij Lead. En ik vertel je graag waarom:

Er was eens een wervingscampagne

Zo’n 2 jaar geleden werd ik getarget in een wervingscampagne. De campagne bestond uit drie vacatures

  1. Nietszeggende vacaturetekst met allerlei ge-wel-di-ge beloftes. (lees: standaard spullen die je nodig hebt om überhaupt te kunnen werken)
  2. Waarom je absoluut niet moet komen werken
  3. Een tekst zonder opsmuk, maar gewoon zoals het is

Ze hadden me gelijk want de eerlijke vacature sprak mij ontzettend aan. Zelfspot/humor, transparantie en niet zomaar achter een (wervings)kudde aanlopen zijn ingrediënten waar ik persoonlijk wel goed op ga.

Dit én de toffe opdrachtgevers waren reden genoeg om te solliciteren. Een paar appjes verder zat ik met Paul en Jeroen aan de koffie en rest is historie.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Het werk als marketing consultant is heel divers, omdat je als consultant niet alleen met online marketing bezig bent. In mijn geval ziet elke werkweek er anders uit.

Structureel werk ik een paar uur per week voor een aantal vaste opdrachtgevers, waarin ik campagnes en marketingstrategieën van A-Z uitdenk, klantcontact onderhoud en handson aan de marketing knoppen mag draaien.

Los van mijn vaste opdrachtgevers vul ik mijn werkweek heel divers. Denk hierbij aan:
acquisitietrajecten, het coachen van collega’s, marktontwikkelingen signaleren en oppakken, strategieën bedenken, samenwerken mét en voor onze opdrachtgevers en partners.

Kortom: Lekker dynamisch en alles behalve saai!

Ik kies er bewust voor om mijn werkweken flexibel in te vullen, zowel qua werkzaamheden, locaties als tijden. Als moeder van twee - prachtige ;-) - kinderen, vind ik het heerlijk dat ik alle ruimte krijg om te werken waar ik wil en wanneer ik wil.
Voor mij houdt dit in dat ik vaak ‘s avonds nog even werk. Ik heb dan meer rust in mijn hoofd, omdat thuis alles geregeld is. Geen gestress en volledige focus op mijn werk. Het mooie aan LeadLogic is, dat jij zelf volledig in controle bent over jouw planning.

Waarbij dit wel de rooskleurige omschrijving is, want alle ouders met jonge kids weten dat dit in praktijk niet altijd werkt. Transparantie hé mensen, houd ik van ;-).

Weekend!

En die weekenden bij mij zijn lang. Ik werk namelijk parttime. Net zoals op werkgebied verveel ik mij privé ook allesbehalve. Ik woon samen met mijn man, dochter en zoontje op een boerderij. Gelukkig voor de dieren, planten, etc vervul ik geen actieve rol. Want ik vind het fantastisch al die vrijheid, maar handig ben ik zeker niet..

Ons koffiezetapparaat maakt structureel overuren, want het is bij ons altijd een zoete inval van familie en vrienden.. Ontzettend gezellig! Daarnaast word ik érg gelukkig van lekker uit eten, een dagje weg met m’n gezin, bootje varen, shoppen.

En jij?

Herken jij jezelf in dit verhaal? En lijkt zo’n dynamische, flexibele werkweek jou wat? Bekijk dan zeker onze vacaturepagina. Zit er wat voor je tussen? App of bel, dan maak ik graag kennis met je!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws