LeadLogic voor het derde jaar op rij FD Gazelle

Celine Goud headshot
Celine Goud
Marketingmanager & consultant
3 min
07 nov 2023
thumbnail LeadLogic voor het derde jaar op rij FD Gazelle

Ook dit jaar zijn wij weer uitgeroepen tot één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Oftewel: FD Gazelle. Hierin kwalificeren uitsluitend bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. We zijn super trots om hier opnieuw onderdeel van te zijn!

Want groei, dat staat centraal bij LeadLogic. Wij laten onze opdrachtgevers namelijk structureel groeien door de inzet van digital marketing. Maar daarnaast staan wij zelf ook niet stil als organisatie en groeiden we fors de afgelopen jaren. Vorige week las je al over onze verhuizing, die uiteraard ook een gevolg was van deze groei.

"We zijn trots op deze vermelding uit onverwachte hoek. Na drie keer op rij FD Gazellen te zijn, is de FT 1000 een hele mooie toevoeging aan dit rijtje."
https://leadlogic.ams3.digitaloceanspaces.com/ce02260992ce994947d08a3752e6d113.jpg headshot
Paul Leune
Mede-eigenaar LeadLogic

Eerst collega’s, daarna de opdrachten

Onze manier van groeien is best gedurfd. Want wij nemen eerst nieuwe collega’s aan en haken daarna pas nieuwe opdrachtgevers aan. Op deze manier kan een nieuwe collega rustig inkomen en kiezen voor welke opdrachtgever hij/zij wil werken. Andere collega’s kunnen bijvoorbeeld ook één van hun opdrachten overdragen aan een nieuwe collega om tunnelvisie te voorkomen en om zelf weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vaak gebeurt dit na een jaar of twee, waardoor we weinig wisseling in consultants hebben voor onze opdrachtgevers. Gemiddeld nemen we iedere maand een nieuwe collega aan. Dit baseren we op de groei die we jaarlijks doormaken. Daarom hebben wij ook altijd vacatures openstaan, want alle écht goede marketeers of getalenteerde marketeers zijn welkom bij ons! Daarna zorgen we wel voor een gevulde agenda met opdrachtgevers. Deze groei is dan ook heel geleidelijk, want op deze manier kunnen we iedere maand ook weer nieuwe opdrachtgevers verwelkomen. En dat het werkt blijkt, want we groeien met behoud van kwaliteit, elk jaar weer.

Derde FD Gazelle op rij

We zijn best een bescheiden organisatie, maar stiekem best trots op onze derde kwalificatie voor de FD Gazellen Award. Het bevestigt dat we een gezonde, groeiende organisatie zijn waar inmiddels al een club van ruim 35 marketeers dagelijks zorgt voor de groei van onze opdrachtgevers. De kroon op ons werk!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws