LeadLogic staat opnieuw in Emerce100

Celine Goud headshot
Celine Goud
Marketingmanager & consultant
2 min
17 mei 2024
thumbnail LeadLogic staat opnieuw in Emerce100

In april verscheen de negentiende editie van de Emerce 100. Na onze plaatsing van vorig jaar, stonden wij in 2024 opnieuw in deze zeer gewilde lijst. De ranking is bepaald door beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, die de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordeelden.

Onze kennis, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit werd met 5 van de 7 sterren beoordeeld. Een mooie score waardoor we binnen deze categorie op de 15e plaats geëindigd zijn. Deze kwalificatie is in de eerste plaats te danken aan onze collega’s, de cultuur binnen LeadLogic en het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons stellen.

Meer dan alleen marketing

Als je écht impact wilt creëren, dan moet je soms verder kijken dan marketing. Ook als marketingbureau. We denken graag met onze opdrachtgevers mee op bedrijfsniveau en zorgen er op deze manier voor dat ze structureel groeien. Door onze korte lijntjes (geen projectmanagers) zitten onze consultants zelf dicht bij het vuur en zien ze sneller kansen die ze dan ook graag benutten. Dit in combinatie met hun hoge kennisniveau en sterke consultancyskills, zorgt voor een succesvolle formule en dus deze mooie vermelding.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws