Hetzelfde pand, nieuwe etage, dubbel zoveel ruimte: we zijn verhuisd!

Celine Goud headshot
Celine Goud
Marketingmanager & consultant
3 min
02 nov 2023
thumbnail Hetzelfde pand, nieuwe etage, dubbel zoveel ruimte: we zijn verhuisd!

Ja, je leest het goed. Sinds 1 oktober zijn wij de huurders van ons nieuwe kantoor. We stijgen naar een nóg hoger niveau (letterlijk), namelijk de eerste verdieping in plaats van de oude, vertrouwde begane grond. Ons nieuwe kantoor is niet alleen dubbel zo groot, we hebben nu ook ein-de-lijk ruimte voor een grote tafeltennistafel, lunchen in onze (nu nog zeer bontgekleurde) zitkuil, hebben meer daglicht, meer ruimtes om samen te werken en de potentie om na de verbouwing een echt heel tof kantoor te hebben.

Oké, maar waarom deze verhuizing?

Simpelweg omdat we uit ons jasje groeiden in ons vorige kantoor. Als we terugkijken naar 2020; toen zaten we nog met 13 marketeers in dit kantoor. Inmiddels zijn we met een club van 40 collega’s (inclusief onze bonus-collega’s van Buro Aangenaam). Deze stap maakt onze groei dus écht tastbaar; een besefmomentje.

Dus ja, je kunt begrijpen dat onze ruimte in het vorige kantoor beperkt werd. Alhoewel het niet vaak gebeurt dat iedereen tegelijk op kantoor aanwezig is, want we hebben ook nog ons kantoor in Amersfoort, ons thuiskantoor én werkplekken bij de opdrachtgevers op locatie, maar je wilt toch voldoende werkplekken kunnen bieden.

Hoe je ons kunt vinden?

We hebben allereerst nog steeds hetzelfde huisnummer (141), dus dat is sowieso een prettig feitje. En de ingang? Waar je voorheen aan de voorkant door de schuifdeur naar binnen liep, loop je nu rechts om het pand heen en pak je de eerste deur. Daarna ga je de trap op naar de eerste etage en vind je ons aan de rechterkant! De signing komt ook zeker terug, dus dan zijn we weer net zo herkenbaar als voorheen.

Enne, een sneakpeek?

Ja, we snappen dat je nieuwsgierig bent. Op Instagram zullen we soms al wel een tipje van de sluier oplichten, maar de échte onthulling doen we pas na de verbouwing. Dit zal stapsgewijs plaatsvinden zodat iedereen wel op kantoor kan blijven werken. Wordt vervolgd!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws