Een nieuw jasje en veel meer ‘ons'

Celine Goud headshot
Celine Goud
Marketingmanager & consultant
3 min
07 mei 2024
thumbnail Een nieuw jasje en veel meer ‘ons'

Dat we de afgelopen jaren veel gegroeid zijn als organisatie, is duidelijk te merken. Er haakten veel nieuwe collega’s en opdrachtgevers aan en we verhuisden naar een groter kantoor. Inmiddels werken we dagelijks voor meer dan tachtig opdrachtgevers: van bedrijven op hetzelfde industrieterrein tot grote, internationale spelers. De hoogste tijd om onze uitstraling daar ook op aan te passen. We staken de koppen bij elkaar om voor een nieuwe branding te gaan die veel meer uitstraalt bij wie we nu zijn. Veel meer van deze tijd én nog belangrijker: veel meer ‘ons’, maar met nog steeds onze nuchtere basis. 

We trapten af met een brandingsessie waar we stilstonden bij vragen als: Wat maakt LeadLogic uniek? Welke eigenschappen horen bij ons? En hoe is het eigenlijk ook alweer allemaal begonnen? Tijd voor een stukje bewustzijn van hetgeen waar we voor staan en wat we goed doen.

De uitkomst? Bij LeadLogic zijn we eerlijk, toegankelijk, verrassend, nuchter maar stiekem ook best trots en groei staat altijd centraal. Deze punten werden meegenomen in onze nieuwe branding. 

LeadLogic 2.0

Nu staat er een gloednieuwe branding en is dit de uitstraling die volledig bij ons past. Professioneel, vrolijk en vernieuwend. Wat we zelf misschien normaal vinden, is wel uniek in de markt en dat laten we extra zien. Voor ons is het bijvoorbeeld heel normaal dat we inzicht geven in onze exacte uren, werkzaamheden en resultaten. Of dat we meewerken op locatie en echt onderdeel zijn van de teams van onze opdrachtgevers. Dat dit voor onze consultants van alle dag is, betekent niet dat het normaal is binnen de markt. Dit soort onderwerpen komen nu nog meer terug op onze nieuwe website.

Lancering

Sinds 1 mei zijn we officieel live met onze nieuwe branding! Deze kan je terugzien op onze gloednieuwe website. Stiekem zijn we best wel heel trots op wat er staat. Op naar nóg veel meer groei, zowel bij onszelf als bij onze opdrachtgevers. Benieuwd voor wie wij onder andere werken? Bekijk onze cases.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws