Hi, mijn naam is Saskia Jägers. Ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Zeist. Na het afronden van mijn studie Communicatie aan de Hogeschool Utrecht was het voor mij dan echt tijd om met een ‘grote-mensen-baan’ te starten. Een nieuw jaar, nieuwe kansen zeggen ze. Zo voelt dat voor mij wel een beetje. In de eerste week van 2023 begon ik namelijk mijn avontuur bij LeadLogic. Een spannende stap, maar iets waar ik ontzettend veel zin in heb! Ben je benieuwd waarom ik voor LeadLogic heb gekozen en hoe mijn eerste weken zijn bevallen? Lees dan verder!

Een lange route

Na de middelbare school begon ik met de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Na 1,5 jaar stopte ik met deze opleiding, omdat ik mijzelf later niet zag werken in dit werkveld. Daarna vond ik het erg lastig om de keuze te maken voor een andere opleiding. Een tussenjaar was voor mij de beste oplossing. Tijdens dit tussenjaar volgde ik een studiekeuzetraject op Bonaire. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Op Bonaire had ik namelijk de tijd van mijn leven! Na ‘lang leve de lol’ was het weer tijd om te studeren. De studie Communicatie sprak mij aan, omdat hier veel ruimte was om te ontdekken wat ik écht leuk vind. Tijdens mijn eerste stage ontstond mijn interesse in marketing en groeide daarna alleen maar verder. Ik kijk er nu ontzettend naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen als marketeer.

Mijn weg naar LeadLogic 

“Een connectie van een connectie is op zoek naar een online marketeer”, via deze melding dus. Wat mij gelijk aansprak, is de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de aandacht voor het werkplezier van de medewerkers. Bij LeadLogic staat de medewerker centraal en staat het werkplezier op één. Mijn sollicitatie was een feit! Niet veel later nodigde Celine mij uit voor een informele kennismaking. We hadden een fijn gesprek en even later werd ik uitgenodigd om een testopdracht te maken. Spannend, maar een goede manier om gelijk de sfeer te proeven op het hoofdkantoor! En de testopdracht gaf mij de bevestiging dat ik mij graag verder wil ontwikkelen als marketeer. Na het maken van de testopdracht maakte ik kennis met Jeroen die mij aan het einde van dit gesprek vertelde dat ik mocht beginnen als Junior Digital Marketing Consultant! Tijdens dit traject maak je al echt kennis met LeadLogic en je toekomstige collega’s en werkzaamheden.

Wie ben ik naast werk?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie, vriendinnen en vriend. Ik kom uit een gezin van zes kinderen, waarvan mijn zus en broer alweer zelf kinderen hebben. Ik ben een echt familiemens en ben dan ook graag met hen samen. Daarnaast ga ik elke vrijdagochtend naar mijn oma en help ik haar in het huishouden. Ik vind de momenten samen met de mensen die ik lief heb erg waardevol.

Ook vind ik het leuk om regelmatig door een tuincentrum te struinen. Vaak kom ik dan thuis met nóg een kamerplant of een vaasje voor in de kast. Daarnaast word ik blij van een goede borrelplank met een speciaal (blond) biertje, een lange wandeling in het bos of op het strand, shoppen en een opgeruimd huis. Ik vind het leuk om de hort op te gaan en lekker druk bezig te zijn met van alles, maar ik kan er ook écht van genieten om een serie te bingewatchen met wat lekkers en mijn joggingbroek aan.

En nu verder?

Ondertussen zit mijn eerste werkweek erop en begin ik aan mijn tweede week. In mijn eerste week maakte ik kennis met LeadLogic en mijn collega’s. En ik haalde mijn eerste Google-certificaten! Daarnaast had ik al de eerste gesprekken over het meewerken bij verschillende opdrachtgevers. In mijn tweede week mag ik al mee naar een afspraak om kennis te maken met een opdrachtgever. Super leuk!

De komende tijd zal ik stap voor stap steeds meer werkzaamheden oppakken. Ik kijk ernaar uit om mijzelf te ontwikkelen als marketeer en om toffe samenwerkingen aan te gaan! 

Ben je net als ik toe aan een nieuwe uitdaging en klaar voor een ‘grote-mensen-baan’? Neem een kijkje tussen de vacatures en plan een kennismakingsgesprek!