Hi! Mijn naam is Thomas, 22 jaar oud en ik kom uit Amersfoort. Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht werd het voor mij tijd het werkveld in te gaan. Na een mooie reis door Thailand ben ik begin september gestart als Junior Digital Marketing Consultant bij LeadLogic. Ben je benieuwd hoe ik als Bedrijfskundige bij LeadLogic terecht ben gekomen en wat ik precies doe? Lees dan verder!

Een zoektocht naar mijn passie

De studie Bedrijfskunde sprak mij aan, omdat ik mij hier breed kon specialiseren, voordat ik het werkveld in ga. Het was mijn doel om tijdens mijn studie te onderzoeken welke onderwerpen mij energie geven. En je raadt het nooit: marketing it is! Met enthousiasme werkte ik de marketingtechnische opdrachten uit en dit ging mij ook goed af. Logisch dat ik tijdens mijn studie koos voor de minor ‘E-marketing & Social Media’. Dit gaf mij een bevestiging: ik wil graag werken met toffe marketingvraagstukken!

Na mijn reis door Thailand zocht ik naar een baan waar ik mij kon ontwikkelen als marketeer. Tijdens mijn zoektocht naar een leuke vacature kwam ik al vrij snel de junior vacature van LeadLogic tegen. Een baan in Amersfoort, doorgroeimogelijkheden, een mooi salaris en leuke collega’s; hier moest ik wel op solliciteren. Na een leuk eerste gesprek met Jeroen werd ik uitgenodigd om ‘de case’ te maken. Deze ging goed, waardoor ik twee weken later een gesprek met Paul had en na dat gesprek officieel werd aangenomen!

Hier krijg ik energie van

Ondernemers helpen met groeien, daar word ik enthousiast van. Ik ervaar dat je met marketing echt een flinke impact kan maken op het succes van een onderneming. Het motiveert mij enorm om samen mooie resultaten te boeken en zo samen structurele groei te realiseren. Tijdens mijn werk bij LeadLogic kan ik mijn expertise vanuit mijn opleiding ook toepassen. Mijn analytische vermogen is sterk ontwikkeld tijdens mijn opleiding. Ik heb veel strategieën kunnen uitwerken, dus daar ligt ook mijn kwaliteit. Deze expertise kan ik ook toepassen in mijn werk bij LeadLogic. Een goed begin dus!

Mijn ontwikkeling in een sneltrein

Ik heb de afgelopen weken veel geleerd en heb al mijn eigen projecten en klanten. De projecten verschillen erg van elkaar, wat het werk voor mij alleen maar leuker maakt. De komende tijd zal ik met nog meer toffe klanten samenwerken en nog vele uitdagende marketingvraagstukken aanpakken. Met mijn ontwikkeling als marketeer zit het dus wel goed. 🙂

Wie ben ik nog meer?

Naast mijn baan heb ik nog genoeg tijd voor andere leuke dingen. Ik heb namelijk een passie voor sport. Ik probeer een aantal keer per week naar de sportschool te gaan en ik voetbal ook nog in het tweede van VOP. Met twee keer in de week trainen en zaterdag een wedstrijd ben ik er lekker druk mee. Ongeacht het resultaat op het veld, we winnen altijd de derde helft! Dit jaar speel ik waarschijnlijk ook een wedstrijd tegen Lammert, dus dat wordt een leuke LeadLogic clash. 😉

Naast het sporten spreek ik in het weekend graag af met vrienden en ga ik ook regelmatig lekker stappen in Amersfoort of waag een dansje op een festival. Ik hou van gezelligheid, dus het LeadLogic Oktoberfest is mij zeer goed bevallen. 

Ik zit met deze baan bij LeadLogic zeker op mijn plek. Benieuwd of LeadLogic ook bij jou past? Check dan snel de vacatures en plan een kennismakingsgesprek!