LeadLogic Academy

Teach Digital
Joran van Diermen
Sr. digital marketing consultant
Joran van Diermen

Introductie

LeadLogic biedt in samenwerking met Teach Digital unieke online marketing leertrajecten aan waarbij persoonlijke begeleiding en jouw bedrijf centraal staan. Zo koppelen we de geleerde theorie direct aan de dagelijkse praktijk van jouw organisatie.

Waarom Teach Digital?

Diverse trainingen

Wil jij beter worden in online marketing? Kies dan voor een training die past bij jouw behoeften en je verder helpt. Onze trainingen houden rekening met jouw organisatie en praktijksituatie. Door begeleiding op maat te bieden zorgen we dat je niet alleen kennis opdoet, maar ook direct juist toepast.

Social media

SEO cursus

Marketing totaal

SEA cursus

Coachingstraject

Kennis maken met een coach?

Wij besteden veel aandacht aan het selecteren van de juiste professionals. Onze coaches zijn allemaal ervaringsdeskundigen uit de praktijk met brede kennis in het vak. Je krijgt tijdens het leertraject een vast aanspreekpunt die je helpt met vragen en praktijkopdrachten. 

 

Met onze online marketing training doe je een waardevolle investering voor de lange termijn. Jouw coach helpt je bij de uitvoering en beantwoordt je vragen zodat jij je straks een volwaardig online marketeer kunt noemen. Onze blended learning methode geeft jou ‘the best of both worlds’!

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Leren

In onze unieke leermethode combineren we online en offline met een persoonlijke benadering. Onze coaching is intensief en geeft jou alles wat je nodig hebt om zowel theoretisch als in de praktijk je weg te vinden als online marketeer.

Doelstellingen

Om een goed beeld te krijgen van de uitkomsten van jouw persoonlijke online marketing training, stellen wij concrete leerdoelen voor je op. Benieuwd geworden wat jij kunt bereiken?

Praktijkopdracht

In elke module krijg je tijdens het leertraject verschillende praktijkopdrachten van je coach. Deze opdrachten moet je met een voldoende voltooien om te kunnen met het volgende onderdeel.

Implementeren

Praktijkopdrachten implementeer je direct op de juiste manier voor jouw organisatie. Geen fantasie-opdrachten, maar directe toepassing in jouw online marketing werkzaamheden. Zo ben je niet alleen aan het leren, maar ook aan het uitvoeren!

Optimaliseren

Spar met je coach over de beste toepassingen en hoe jij de kwaliteit van jouw marketingwerkzaamheden naar een hoger level kunt tillen. Daarnaast faciliteren we je in actualiteiten en nieuwste ontwikkelingen om

Meer weten over onze leertrajecten?

Wil jij beter worden in online marketing? Kies dan voor een training die je verder helpt. Een training die rekening houdt met de praktijksituatie én met voldoende begeleiding.

Kies voor een leertraject van Teach Digital bij LeadLogic.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.