LinkedIn Training

Heb jij een zakelijke doelgroep? Dan kan LinkedIn een uitkomst zijn! Met LinkedIn kan je heel specifiek targetten, waardoor je de juiste doelgroep bereiken. Weten hoe? Volg de training!

Stan Gerritsen headshot
Stan Gerritsen
Senior digital marketing consultant

Gedurende 4 weken leer je door middel van deze training alle functionaliteiten die LinkedIn jou te bieden heeft. Door de combinatie van theorie, praktijkopdrachten en persoonlijke coaching weet je in mum van tijd hoe LinkedIn jouw bedrijf kan helpen groeien.

Stan Gerritsen headshot

LinkedIn Training

825
Ermelo
4 weken
Al 1000 cursisten gingen je voor
LeadLogic Academy scoort gemiddeld een 9,3
Gegarandeerd nieuwe ervaringen
24/7 de nieuwste ontwikkelingen vanuit het werkveld
LinkedIn training

Verkopen via LinkedIn?

Tijdens deze training maak je kennis met de uitgebreide mogelijkheden van LinkedIn. Samen kijken wij wie jouw doelgroep is, wat hun gedrag is en wat hun behoeften zijn. Op basis hiervan stel je een contentstrategie op, waarbij wij jou ondersteunen. Bij het opstellen van de contentstrategie, kijken we naar de verschillende benaderingen binnen LinkedIn. Zo ben jij na de training klaar om de markt te veroveren.

Over deze training

Aanmelden voor de training LinkedIn?

Wil jij beter worden in het gebruiken van LinkedIn als marketingkanaal? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching.

Stan Gerritsen

Stan Gerritsen

Senior digital marketing consultant
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.