Online marketing bureau in Amersfoort

Aangenaam, wij zijn LeadLogic. Een digital marketing bureau met een jong en energiek team. Op ons kantoor in Amersfoort en hoofdkantoor in Ermelo werken we aan structurele groei voor onze diverse opdrachtgevers. Groei veroorzaken en daarna nóg meer verbeteren, dat is een uitdaging waar we van houden.

Online marketing bureau Ermelo en Amersfoort - collega Nannet

Waar kunnen wij je mee helpen?

Als online marketingbureau in Amersfoort geloven we in een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom geloven wij niet in een ‘one-size-fits-all’-oplossing. Wij starten elke samenwerking met een grondige data-analyse om de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf te begrijpen.

Vanuit deze een strategie op te stellen die past bij de fase en de doelstellingen van jouw organisatie. Voor deze strategie maken we gebruik van ons online groeimodel, deze wordt volledig aangepast aan de specifieke vereisten van jouw bedrijf.

online marketing bureau Amersfoort

Samenwerkingen met Amersfoortse bedrijven

Wij zijn trots op onze succesvolle samenwerkingen met bedrijven in regio Amersfoort en omgeving. We halen voor veel kleine lokale ondernemingen en grote bedrijven in de omgeving dagelijks succesvolle resultaten met behulp van onze expertise. 

Onze consultants helpen dagelijks veel bedrijven bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en het genereren van kwalitatieve leads. Elke organisatie is uniek, daarom ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgevers een op maat gemaakte strategie die aansluit bij specifieke behoeften.

Deze organisaties uit Amersfoort gingen je voor

Hoe wij online marketing aanpakken

01

Sterke basis

We beginnen bij de basis. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een nieuw huis dat wordt gebouwd op een fundering. Zonder fundering gaat het huis best een poosje mee, maar op den duur komen er toch scheuren in de muur. Ook bij online marketing is een goed begin het halve werk en beginnen we graag met een sterke basis, oftewel: een ijzersterke marketingstrategie die aansluit op jouw doelstellingen én de juiste tools waardoor wij alle resultaten goed kunnen monitoren.

02

Verder groeien

Staat de sterke basis? Dan is het tijd om bereik te creëren en daardoor verder te groeien. Van naamsbekendheid, verkeer naar je website tot conversies; wij zorgen ervoor dat jouw organisatie zichtbaar is onder jouw (potentiële) klanten. Met bereik maak je indruk, stuur je op gekwalificeerde leads en bouw je een relatie op met je doelgroep. Dit alles resulteert in groei.

03

Optimaliseren en inzicht

Door aan de slag te gaan met bestaande campagnes zorgen wij ervoor dat we alles uit jouw websiteverkeer halen, zonder extra geld uit te geven. Maar we kijken ook breder dan alleen campagnes en spelen continu in op de laatste trends, blijven jouw website optimaliseren en passen onze nieuwe kennis direct bij jou toe. Het resultaat? Meer rendement uit je marketing tegen lagere kosten en natuurlijk: groei! De resultaten delen we maandelijks met je in een rapportage en we evalueren halfjaarlijks uitgebreid de doelstellingen en de samenwerking.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Wil jij jouw organisatie structureel laten groeien en is LeadLogic uit Amersfoort daarin een goede match? Laten we dan eens samen om tafel gaan bij ons kantoor in Amersfoort óf bij jou op locatie. We bespreken jouw situatie en maken een plan op maat.

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.