Welkom Thysja: onze nieuwe marketing consultant!

Thysja van Groeningen headshot
Thysja van Groeningen
Junior digital marketing consultant
3 min
12 apr 2024
thumbnail Welkom Thysja: onze nieuwe marketing consultant!

Hi, ik ben Thysja en 27 jaar jong. Ik woon in het mooie Kampen, waar ik de winters doorbreng met een stormparaplu en de zomers aan de IJssel. Ik hou namelijk enorm van lekker weer, terrasjes pakken en weekendjes weg. Daarnaast verdeel ik mijn liefde tussen mijn twee hondjes “Bas & Bo” en mijn vriend, met wie ik ons huis mag delen.

Een paar jaar geleden was ik nog helemaal niet zeker over wat ik wilde worden, maar had ik wel al bijzondere hobby's. Het leek mij leuk om een succesvolle webshop te hebben, dus probeerde ik wat dingen uit. Toch is het nooit groot geworden, want ik wist tenslotte (nog) niet zoveel over online marketing. Wat ik wel wist, was dat ik die kennis juist heel graag wilde hebben. Het wekte namelijk echt mijn interesse, dat online groeien. Dat was mijn eerste contact met online marketing.

Hoe ik bij LeadLogic terechtkwam

Via een traineeship kon ik uiteindelijk voor superveel mooie merken en bedrijven werken. Gewoon doen, was hier mijn motto. Toen ging het eigenlijk heel snel, ik werd er goed in en ik vond het leuk, heel leuk. Dus heb ik uiteindelijk mijn passie in de online marketing gevonden. Je weet wel… de baan waar je daadwerkelijk blij van wordt om naartoe te gaan. Persoonlijk ben ik altijd fan van afwisseling geweest, althans, als het gaat om werk en avondeten. Die afwisseling miste ik op dat moment juist bij mijn vorige werkgever. Na 2,5 jaar werd het dus tijd om te gaan.

Toevallig kwam ik toen uit bij LeadLogic. Oké… niet toevallig, ze zijn hier gewoon een kei in adverteren en online zichtbaarheid. Bij LeadLogic sprak de afwisseling, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het werken met een ambitieus team vol marketeers mij enorm aan. Persoonlijke ontwikkeling is voor mij heel belangrijk. Van nature ben ik namelijk leergierig, niet geheel onbelangrijk als online marketeer. Daarnaast hangt er bij LeadLogic een geweldige werksfeer, waar iedereen even enthousiast is.

Nooit uitgeleerd

Het team zit vol ervaren marketeers met wie je kan sparren over verschillende onderwerpen binnen online marketing. Zo houden we elkaar niet alleen scherp, maar blijven we ook leren. Uitgeleerd ben je namelijk nooit, zeker niet in de digitale marketing.

Lang verhaal kort, ik ben enorm enthousiast over mijn nieuwe rol bij LeadLogic als digital marketing consultant en ik kijk uit naar heel veel toffe opdrachten. En ja, dat kan nog korter: Thysja!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws