Maak kennis met Sharonne - Junior Digital Marketing Consultant bij LeadLogic

Sharonne Knoops headshot
Sharonne Knoops
Junior digital marketing consultant
4 min
30 sep 2022
thumbnail Maak kennis met Sharonne  - Junior Digital Marketing Consultant bij LeadLogic

Hi! Mijn naam is Sharonne Knoops. Op 1 augustus begon ik met mijn nieuwe baan als Junior Digital Marketing Consultant bij LeadLogic. De functie is een hele mond vol, maar super leuk! Ik twijfelde tot het afgelopen halfjaar tussen makelaardij en marketing. Maar na mijn afstudeerstage, een marketingstage bij een makelaar (tactisch hé), wist ik het zeker: mijn passie ligt in de (online) marketing! Een maand nadat ik mijn diploma tekende, begon mijn avontuur bij LeadLogic. Wil je weten hoe ik erachter ben gekomen waar mijn passie ligt en hoe ik zo snel een leuke baan heb gevonden bij LeadLogic? Lees het hier!

Mijn passie is (online) marketing

Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik erachter: Online marketing is waar mijn passie ligt. En geloof me of niet, maar dat duurde vier jaar om daarachter te komen. Misschien denk je nu: Is dat dan wel echt je passie, als het zo lang heeft geduurd om daarachter te komen? Ik vind van wel. Naar mijn mening is het nooit te laat om je passie te ontdekken. Maar terugkomend op hoe ik de keuze tussen marketing en makelaardij maakte, ik zal je uitleggen hoe dit ging. Tijdens de afstudeerstage werkte ik mee op de marketingafdeling bij een makelaar. Hier ontdekte ik dat de makelaardij mij vooral veel energie kostte en marketing mij energie gaf. Het bedenken en uitvoeren van campagnes en creatief bezig zijn, is waar ik blij van word. En als je voor iets elke dag je bed uit moet komen, dan kan dat beter voor iets zijn waar je energie uithaalt, toch? De keus voor marketing was een feit!

Binnen één maand aan de bak bij LeadLogic

Tussen het afstuderen en mijn eerste werkdag zat één maand. 1 juli liep ik mijn laatste stagedag en 1 augustus startte ik met mijn LeadLogic avontuur. Via een vacature op LinkedIn kwam ik hier terecht. Wat mij erg aansprak was de tijd die je krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, de werkwijze die zij hanteren en de gezellige sfeer op kantoor en binnen het team. Met nadruk op het laatste. Binnen mijn eerste maand mocht ik gelijk mee naar naar het legendarische LeadLogic weekend in de Ardennen. Super gaaf was dat! -Heb je al gezien wat we dat weekend gedaan hebben? Op onze socials vind je de gave aftermovie- Na het lezen van de vacature vroeg ik via de website een kennismaking aan met Jeroen. Deze voelde van beide kanten goed en ik mocht de case maken. En voor ik het wist had ik de baan! Mijn marketingcarrière kon beginnen.

"Na een warm welkom kijk ik er enthousiast naar uit om de komende tijd de functie, het bedrijf, mijn nieuwe collega’s en alles over online marketing goed te leren kennen."
https://leadlogic.ams3.digitaloceanspaces.com/77b6f6cf9195d3b8f99f82c10c695820.jpg headshot
Sharonne Knoops
Junior digital marketing consultant

Campagneplannen schrijven, uitvoeren, analyseren van resultaten en adviseren voor de toekomst

Dit is in een notendop wat ik allemaal aan werkzaamheden uitvoer tijdens mijn baan. En zoals je kan lezen lopen deze werkzaamheden uiteen van het praktische, operationele gedeelte, tot en met analyseren en adviseren. We zijn tenslotte niet alleen marketeers, maar ook consultants. En dat gaat verder dan enkel het uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten. Als beginnend marketeer zijn dit waardevolle skills die je hiermee kan ontwikkelen. Dat maakte LeadLogic voor mij de beste keus om te starten.

Wie ben ik naast school en werk?

Naast school en werk ben ik graag met de mensen (en mijn hond🐶) die ik lief heb. Dat is mijn familie, mijn vriend waar ik 7,5 een relatie mee heb en mijn vrienden/vriendinnen. Van snowboarden in Oostenrijk, uit eten en cocktails drinken in de stad, dansen in de club of op een festival, tot heerlijk wandelen met mijn hond in het bos, op het strand of langs de dijk - ik doe het allemaal even graag!

Enthousiaste blik naar de toekomst

Na een warm welkom kijk ik er enthousiast naar uit om de komende tijd de functie, het bedrijf, mijn nieuwe collega’s en alles over online marketing goed te leren kennen. Binnenkort krijg ik mijn eerste opdrachtgever overgedragen. En ondanks dit toch best spannend is, kan ik niet wachten om mezelf te ontwikkelen tot een echte marketingspecialist! En gelukkig staat bij LeadLogic iedereen open om je te helpen. Ben jij ook bijna klaar met je studie of ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het beantwoorden van allerlei marketingvraagstukken? Vraag dan zelf een kennismakingsgesprek aan!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws