Kennismaken met Kim – Junior Digital Marketing Consultant

Kim Hazewinkel headshot
Kim Hazewinkel
Junior digital marketing consultant
3 min
22 sep 2023
thumbnail  Kennismaken met Kim – Junior Digital Marketing Consultant

Hi! Mijn naam is Kim Hazewinkel, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend aan de rand van het centrum van Zwolle. In juni 2023 ben ik begonnen als Junior Digital Marketing Consultant bij Leadlogic. Na al een mooi begin te hebben gemaakt aan mijn carrière als online marketeer, ben ik bij Leadlogic terechtgekomen. Hoe mijn reis is verlopen en waarom ik voor Leadlogic heb gekozen? Dat vertel ik je graag in deze blog!

Mijn studiepad

Toen ik de keuze moest maken voor een vervolgopleiding na het vwo, wist ik dat ik iets met talen wilde gaan doen. Toch vond ik economie tegelijkertijd ook heel leuk, dus besloot ik International Business & Languages te gaan studeren. Op die manier kon ik beide interesses combineren en merkte ik gaandeweg dat vooral marketing mijn aandacht trok.

Tijdens mijn studie had ik de kans om een semester in het buitenland te verblijven en koos ervoor om een half jaar aan de universiteit van Málaga te gaan studeren. Ik heb hier de stad en de rest van de omgeving ontdekt, veel geleerd over mezelf en vloeiend Spaans leren spreken. Aangekomen in de laatste fase van mijn studie merkte ik dat er gedurende de studie weinig focus was op de digitale zijde van marketing. Toch vond ik juist de snel veranderende wereld van online marketing zo interessant. Vandaar dat ik besloot mijn pre-master en master te doen in online marketing.

Begin van mijn carrière

Na mijn studie werkte ik zo’n anderhalf jaar bij een ander marketingbureau, waar ik voornamelijk bezig was met linkbuilding. Toch miste ik hierin uitdaging en afwisseling en wist ik dat het tijd werd om op zoek te gaan naar een beter passende baan. Ongemerkt kwam ik tijdens mijn zoektocht al snel terecht bij de vacature van Leadlogic: een frisse, pakkende tekst die barstte van energie en enthousiasme. En het beste van alles: ik zou hier van A tot Z verantwoordelijk zijn voor een klant. Precies wat ik zocht!

Na mijn kennismakingsgesprek met Twan, ook digital marketing consultant bij Leadlogic, en het maken van de case op het kantoor in Ermelo was het voor mij duidelijk. Hier wil ik aan de slag! Gelukkig was dat gevoel wederzijds en ben ik deze maand begonnen aan mijn avontuur bij Leadlogic. Mijn eerste opdrachtgevers zijn inmiddels een feit en ik kijk ernaar uit om hier veel te gaan leren.

"Hi! Mijn naam is Kim Hazewinkel, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend aan de rand van het centrum van Zwolle. In juni 2023 ben ik begonnen als Junior Digital Marketing Consultant bij Leadlogic."
https://leadlogic.ams3.digitaloceanspaces.com/08d842cd3be96e737d68de3f964ba072.jpg headshot
Kim Hazewinkel
Junior digital marketing consultant

Wat doe ik naast mijn werk?

Naast mijn werk als online marketeer hoef ik me zeker niet te vervelen. Ik vind het leuk om samen met mijn vriend te reizen, dus we proberen eigenlijk elk jaar wel een reis te maken. Zo zijn we vorig jaar naar de Dominicaanse Republiek geweest en dit jaar naar Athene en Málaga. Wij hebben dan ook de droom om ooit voor een paar jaar weer in Málaga te gaan wonen, maar daar wachten we nog even mee. Buiten het reizen om, vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en familie, een terrasje te pakken en concerten te bezoeken.

De toekomst

Inmiddels zitten mijn eerste maanden bij Leadlogic erop en begint mijn agenda steeds voller te raken met verschillende opdrachtgevers en projecten. Ik kijk er erg naar uit om nog meer te leren en mezelf te ontwikkelen als online marketeer. Lijkt het jou ook leuk om een volgende stap in je carrière te zetten en voor verschillende opdrachtgevers te werken? Neem vooral een kijkje op de vacaturepagina en wie weet worden we binnenkort wel collega’s!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws