Google Analytics Training

Google Analytics is één van de belangrijkste tools om inzicht te krijgen in de resultaten van jouw website of webshop. Maar waar begin je met kijken als er zo veel data beschikbaar is? In deze training leer je alle ins en outs van Google Analytics, zodat je precies weet hoe jouw website ervoor staat.
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Waarom investering in kennis over Google Analytics?

Wanneer je wilt weten hoe jouw website presteert, is Google Analytics hier de aangewezen tool voor. Je krijgt inzichten over jou doelgroep, de tijd dat ze op jouw website besteden en de pagina’s die ze bezochten. In deze training leer je hoe je deze gegevens kunt interpreteren en kunt gebruiken om jouw website te verbeteren om zo gebruikers aan te zetten tot actie. 

Update: binnen de training nemen we direct de nieuwe versie van Google Analytics 4 mee.

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €825

Verhoog jouw rendement

Tijdens deze training leer je hoe je Google Analytics kunt inzetten om het rendement van jouw bedrijf te verhogen. Door Google Analytics leer je het gedrag van jouw klanten te begrijpen. Zo kun je hen een betere ervaring bieden op jouw website. 

In de training leer je essentiële inzichten om te zetten in concrete actiestappen om zo jouw website te optimaliseren. Tijdens de training ontwikkel je jouw skills door de combinatie van theorie, praktijkopdrachten en persoonlijke coaching. Zo weet je na de cursus precies hoe je Google Analytics in kunt zetten voor jouw bedrijf.

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die wegwijs wil worden in Google Analytics, maar ook voor iedereen die zijn of haar skills weer op wilt frissen.

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort over zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou wegwijs te maken in Google Analytics. Van het instellen van de verschillende doelen, tot het analyseren van de gegevens om zo jouw website te optimaliseren. 

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Deze toegang behoud je tot 12 maanden na de de start van de training. Zo kun je altijd terugvallen op de opgedane kennis.

Examen & certificaat

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je een officieel certificaat van ons.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen. 

Meer weten over de Google Analytics-training?

Wil jij beter worden in het interpreteren van de gegevens uit Google Analytics? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching, om jou te helpen Google advertenties op te zetten.