Online adverteren.

Wil je starten met online adverteren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het goed om eerst een ijzersterke basis te creëren. Daarmee brengen we focus aan en zorgen we dat de doelstellingen en activiteiten aansluiten op jouw onderneming. Daarvoor is er geen one-size-fits-all pakket, maar werken we structureel mee om online te groeien. Benieuwd hoe wij online adverteren zouden aanpakken om structurele groei te realiseren?

LeadLogic online marketing - positionering
Online adverteren - Google Ads - LeadLogic

Waarom online adverteren.

Jij wilt als organisatie groeien en jouw doelgroep effectief bereiken. Daarin is online adverteren essentieel. Waar je met Google Ads super gericht kunt adverteren op basis van wie mensen zijn, waar ze naar zoeken en waar ze in geïnteresseerd zijn, kan je met social ads weer heel goed op interesses targetten. Dit betekent dat je geen bakken met geld hoeft uit te geven voor reclame die niemand ziet, maar dat je je budget slim kunt inzetten. En het mooie is dat je precies kunt zien hoe je advertenties presteren en ze kunt bijstellen wanneer dat nodig is. Kortom, met online adverteren vergroot je je online zichtbaarheid en haal je het meeste uit het digitale tijdperk voor je bedrijf.

Op welke platformen kan ik online adverteren?

Onder online adverteren vallen alle vormen van betaalde zichtbaarheid op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Google Ads. Maar ook kanalen als TikTok en Pinterest kunnen interessant zijn voor jouw organisatie. Met online adverteren zorg je dus voor zichtbaarheid binnen jouw (potentiële) doelgroep. Met onze inzichten kunnen we bepalen welke platformen interessant zijn voor jouw onderneming.

Online adverteren - Google Ads - LeadLogic
LeadLogic online marketing - Online adverteren

Hoe zetten wij online adverteren in?

Wij hebben ervaring met alle platformen en advertentietypes. Zo kunnen we voor iedere opdrachtgever de juiste advertentiekanalen bepalen. Dit doen we door advertenties zo in te richten dat deze aansluiten bij de doelgroep, maar ook door het marketingbudget zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Maar voordat we online advertenties inzetten, is het belangrijk om een aantal vragen te stellen. Wie is je doelgroep? Waar begeven zij zich op het internet? Wat zijn de doelstellingen? Als volgt kiezen we de meest geschikte kanalen, ontwikkelen we de advertenties en zetten we deze in. Doordat het mogelijk is om samen te werken met onze partners, kunnen we je op alle vlakken ontzorgen.

De online advertenties staan aan. En nu?

Na het plaatsen van de advertenties gaan we natuurlijk niet achterover leunen. We beheren de campagnes, onderzoeken of deze effectief zijn en analyseren de verkregen data. Vanuit daar bepalen we wat wel en niet werkt. Mocht blijken dat de advertenties bijgestuurd moeten worden, dan doen wij dit direct. We blijven streven naar het beste resultaat. 

LeadLogic online marketing - Online adverteren
LeadLogic online marketing - marketingstrategie

Onze onderscheidende kracht.

Wat doen we anders dan andere marketingbureaus? We werken als aanvulling op jouw organisatie. Dat betekent bij jou op locatie samenwerken met de huidige marketingafdeling of andere afdelingen. Daarbij heb je altijd één vast aanspreekpunt en werken we een vast aantal uur per week voor jouw organisatie. Transparant, effectief en met de kennis van ons hele marketingteam. Samenwerken om structureel groei op bedrijfsniveau te veroorzaken.

Vrijblijvend sparren over hoe we samen structurele groei realiseren met online adverteren?

Lammert Geert Heek

Lammert Geert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist

Jeroen Bos

Jeroen Bos

Eigenaar & digital marketing specialist