Hi, mijn naam is Nannet van Staveren en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Ermelo, op steenworp afstand van het LeadLogic-kantoor (ideaal, toch? ).

In juni 2023 rondde ik de opleiding Hotel Management bij Saxion in Apeldoorn af. Ik hoor je denken, dit is niet gelijk de opleiding die je verwacht bij een Junior Digital Marketing Consultant. In deze blog kan je lezen hoe ik toch bij LeadLogic terecht ben gekomen!

Naast het werken bij LeadLogic, korfbal ik in het 2e van Dindoa, vind ik het heerlijk om terrasjes te pakken met vrienden, ben ik regelmatig bij de McDonald’s te vinden en kan ik niet wachten om weer in het vliegtuig te stappen voor een heerlijke vakantie! ☀️

Mijn reis naar LeadLogic

Op de middelbare school heb ik de havo afgerond in 2019. Ik wist niet gelijk wat voor vervolgstudie ik wilde doen. Zoveel jongeren die tegen dit probleem aanlopen en daar was ik er zeker één van. De keuze is na lang nadenken toch op Hotel Management gevallen.

In het eerste jaar had ik het vak marketing en merkte ik al gelijk dat het leren mij heel makkelijk afging. Ik besloot mijn stage te doen op de marketing & sales afdeling bij hotel de Heerlickheijd van Ermelo. Ik ben daarna ook een tijdje blijven hangen met een parttime baan. Ondertussen vond ik ook een andere baan als marketingmedewerkster bij het reisbureau Reislokaal in Ermelo. Wist je al dat dit reisbureau letterlijk naast LeadLogic zit? Hierdoor had ik de luxe om al een beetje van de sfeer van LeadLogic mee te kunnen proeven. Tijdens mijn studie heb ik de minor Digital Marketing gedaan bij Saxion in Deventer. Hierdoor wist ik het zeker…marketing is iets waar ik mijn energie en creativiteit in kwijt kan!

Ik heb mijn afstudeeropdracht bij het bedrijf LeisureTeam in Amersfoort gedaan. Zij organiseren bedrijfsuitjes en feesten door het hele land. Het zal je niet verbazen, maar mijn afstudeeropdracht was marketinggerelateerd. Het is je misschien al opgevallen, er zit namelijk een patroon in de dingen die ik heb gedaan. Marketing in de leisurebranche, dat is iets wat ik het allerleukste vind!

Na mijn opleiding Hotel Management was het duidelijk waar mijn interesse lag. Doordat ik al bekend was met de leuke sfeer en de manier van werken van LeadLogic, kwam ik al snel bij hen terecht. Gelukkig waren zij ook enthousiast en kon het werken bij LeadLogic gaan beginnen.

LeadLogic, let’s go!

LeadLogic is voor mij de ideale organisatie om mijn marketingkennis te verbreden en mijzelf te ontwikkelen. Ik was al redelijk bekend met de basiskennis van marketing, maar er is uiteraard nog veeeel meer te leren. Het maken van content vind ik in ieder geval erg leuk om te doen, maar op dit moment wil ik vooral alles aan gaan en kijken waar ik de meeste energie van krijg.

Nu ik al een tijdje aan het werk ben bij LeadLogic, heb ik zeker mijn plekje gevonden. Het is gezellig met de collega’s en je merkt ook echt dat iedereen bereid is om te helpen. De fijne sfeer die ik dacht te proeven, is zeker waargemaakt. Ik kijk uit naar de leerzame en gezellige tijd bij LeadLogic!