Altijd vrolijk, behulpzaam, leergierig, creatief, doelgericht en ambitieus. Zomaar een aantal eigenschappen die bij mij passen. In juni 2023 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, waar ik commerciële economie heb gestudeerd. Tijdens mijn studie ontdekte ik al snel dat marketing echt bij me past. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik mezelf ‘Digital Marketing Consultant’ bij LeadLogic mag noemen. Benieuwd hoe ik hier terecht ben gekomen? Lees erover in mijn voorstelblog!

Dit ben ik

Hoi! Mijn naam is Senna van der Sluijs, ik ben 21 jaar en ik woon (voorlopig nog) in Amersfoort. Ik zeg “voorlopig nog” omdat ik volgend jaar ga verhuizen naar Harderwijk. Lekker dichtbij het kantoor van LeadLogic in Ermelo.

Stilzitten is niet mijn ding. Ik haal mijn energie dan ook uit leuke activiteiten doen, zoals sporten, tijd doorbrengen met vrienden en familie, reizen, feestjes en natuurlijk werken! Het zijn allemaal dingen waar ik graag mijn dagen mee vul.

Mijn ‘reis’ naar LeadLogic

Na de havo zat ik met de welbekende vraag: wat nu? Commerciële economie is dan echt zo’n studie waar je voor kan kiezen als je het nog niet helemaal zeker weet. ‘Lekker breed’, werd er gezegd. Gelukkig is dit voor mij een hele goede keuze geweest. Ik ontdekte al snel dat ik goed op mijn plek zat en dat marketing me bijzonder interesseerde. Via mijn eerste stageplek kreeg ik meteen mijn eerste baan in de marketing aangeboden. Hier ben ik tijdens mijn studie blijven werken, wat me veel waardevolle werkervaring heeft opgeleverd.

De volgende stap

Na het afronden van mijn studie was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ging op zoek naar een baan waar ik mezelf verder kon ontwikkelen. Na vele gesprekken met verschillende partijen stak LeadLogic er toch echt met kop en schouders boven uit. Dit is de plek waar ik graag wil werken om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen!

En nu?

Ondertussen ben ik al een paar maandjes aan het werk bij LeadLogic. Ik heb al verschillende opdrachtgevers waar ik vol enthousiasme voor aan de slag mag. Door de diversiteit aan opdrachtgevers en werkzaamheden kan ik mezelf op alle gebieden ontwikkelen. En dankzij de 20% ontwikkeltijd kan ik me nog verder onderdompelen in de wereld van (online) marketing. Daarbij is het team van LeadLogic een ontzettend fijne club van mensen waar ik graag mee samenwerk. Buiten de gezelligheid en leuke sfeer op kantoor staat iedereen voor elkaar klaar en kun je altijd terugvallen op de expertises van je collega’s. Wel zo fijn!