Hi! Mijn naam is Merel, 23 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Na mijn studie Communicatie aan Hogeschool Utrecht werd het tijd het werkveld in te gaan. In juli studeerde ik af en in september had ik mijn eerste baan gevonden! Begin oktober ben ik gestart als Junior Digital Marketing Consultant. Benieuwd hoe ik zo snel bij LeadLogic kwam en waarom ik zo enthousiast over dit bedrijf ben? Lees dan verder!

Goede energie 

Naast mijn studie had ik bijbaantjes als verkoper bij een supermarkt en was ik nachtassistente in een cosmetisch en orthopedisch kliniek. Hier draaide ik diensten tot ’s ochtends 08:00 uur en ging ik daarna met goede energie door naar school. Vanuit school dook ik ‘s avonds de sportschool in. Mijn doordeweekse dagen en weekenden zijn altijd druk, want ik zit niet graag stil. Ik ben altijd op zoek naar avontuur, gezelligheid en sociale contacten, want daar krijg ik energie van! Van mijn werk krijg ik ook een dosis vol nieuwe energie. Maar waarom eigenlijk?

Passie voor marketing

Bij LeadLogic mag ik me iedere dag bezighouden met dat wat ik enorm leuk vind: groei realiseren met verschillende marketingdisciplines voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor groeien zij, maar kan ook ik mezelf in de komende jaren doorontwikkelen. Groei en ontwikkeling op persoonlijk en werkgebied vind ik enorm belangrijk. Bij mijn afstudeerstage maakte ik voor het eerst kennis met marketing, hier is mijn liefde voor het vak ontstaan. Resultaat behalen en anderen helpen groeien online vind ik enorm leuk! Mede door mijn LinkedIn-oproep tot een nieuwe baan en goede verhalen in mijn directe omgeving kwam ik uit bij LeadLogic. Na de kennismaking met Paul en Jeroen werd ik alleen maar enthousiaster over het bedrijf en de werkwijze. Dit moest het bedrijf worden waar ik mijn eerste stappen zou maken in het werkveld. 

Meer over mij

Zoals jullie al konden lezen, ik zit niet graag stil. Buiten werk om besteed ik mijn overige uren aan andere passies. Zo heb ik een echte liefde voor sport. Zweten en m’n doorzettings- en uithoudingsvermogen iedere keer weer op de proef stellen vind ik enorm leuk. Ik houd van een echte uitdaging. Daarnaast kook ik graag voor anderen, drink ik het liefst een drankje met vrienden en vriendinnen en ben ik verslaafd aan het shoppen van kleding online. Je kan mij echt wakker maken voor sushi en je maakt mij dolgelukkig met koffie op bed, het liefst met het zonnetje door de ramen. 

Blik vooruit 

In de komende weken staat mijn kennismaking centraal, zowel met collega’s als met mijn functie. Ik zal ontdekken welke taken er bij mijn functie als digital marketing consultant komen kijken. Bij LeadLogic spreekt iedereen van een enorm snelle ontwikkeling en ik kan niet wachten om dit mee te maken! Wil jij dit nou ook en wil jij werken aan uitdagende marketingvraagstukken? Kijk dan vooral bij onze openstaande vacatures, dan ben je na een gesprek met Paul en Jeroen direct verkocht. 😉