Met trots maken wij vandaag bekend dat een projectmatige samenwerking is uitgegroeid tot een partnership met reclame- en online technologiebureau Muntz. Met dit partnership verbeteren wij onze dienstverlening door onze expertise binnen digital marketing te combineren met die van Muntz op het gebied van branding, creatie en vormgeving. We openen een locatie binnen het pand van Muntz in Amersfoort en willen onze gezamenlijke opdrachtgevers als gevolg van dit nieuwe partnership nog beter gaan bedienen. Door naast onze andere partnerships nu ook samen te gaan werken met Muntz, zijn we in staat een nog breder scala aan organisaties te bedienen. Voor iedere opdrachtgever kunnen we nu een partner aanhaken die het beste aansluit op de individuele wensen en behoeften.

Schoenmaker blijf bij je leest!

Waarom een partnership tussen LeadLogic en Muntz? Heel simpel, wij geloven in de kracht van specialismen. Natuurlijk kan de slager op de hoek ook groenten aan zijn assortiment toevoegen, maar is dit logisch? Zou het niet veel beter werken wanneer de slager met de groenteboer gaat samenwerken door bij elkaar passende producten uit te wisselen? Wij geloven van wel. Zij zijn immers al vaak sinds jaar en dag bezig met deze producten. Echte specialisten dus.  

Al lijken de diensten van LeadLogic en Muntz op het eerste gezicht een stuk dichter bij elkaar te liggen dan in het bovenstaande voorbeeld, toch is hier exact hetzelfde aan de hand. Wij van LeadLogic zijn gespecialiseerd op het gebied van groei realiseren door middel van de inzet van digitale marketing. Muntz excelleert weer in strategy, branding, campaigning, design en development met Magento als het gebruikte e-commerce platform.

Zeg nu zelf, een online campagne gaat toch nog veel beter presteren wanneer deze de meest creatieve visuals en/of video’s bevat?

Waarom LeadLogic en Muntz?

Als je het ons vraagt bestaat de meest optimale samenwerking uit korte lijntjes, transparantie, een continue kennisdeling en het streven naar synergie. Daarnaast is kwaliteit ook erg belangrijk voor ons. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het in deze wereld zeker niet. Liever één sterke, goed doordachte campagne dan drie middelmatige campagnes. Alleen met goed doordachte campagnes dragen we samen optimaal bij aan structurele online groei.

Dit zijn precies de waarden waar Muntz ook voor staat. Daarom is deze intensivering in de vorm van een voltijds partnership een logisch vervolg op eerdere projectmatige samenwerkingen. 

Alles onder één dak: office-in-office

Omdat zowel onze diensten als waarden zo goed op elkaar aansluiten, besloten we om een kantoorlocatie te openen binnen het pand van Muntz in Amersfoort. Op deze manier waarborgen we de korte lijntjes waar een goede samenwerking volgens ons aan moet voldoen. Hiernaast hebben onze gezamenlijke opdrachtgevers letterlijk alle diensten onder één dak. Dit is vaak iets dat organisaties zo aantrekkelijk vinden aan een full-service marketingbureau. Toch geloven wij zoals gezegd meer in een samenwerking tussen meerdere partijen waarbij iedere partij zijn of haar eigen specialisme bezit. Wij combineren dus het beste van twee werelden: specialismen én alles onder één dak. 

Daarnaast vergroten we met deze nieuwe locatie het achterland van LeadLogic. We merken dat we steeds meer opdrachtgevers richting de randstad bedienen en daar ook nieuwe collega’s willen aantrekken. Met deze nieuwe locatie hopen we dit te realiseren. 

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking waarin we zoveel mogelijk organisaties op structurele wijze online laten groeien. 

Ben je benieuwd wat Muntz en LeadLogic voor jouw organisatie kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op, de koffie staat klaar.