Behind the scenes bij LeadLogic

Behind the scenes bij LeadLogic

Als digital marketing bureau houden je werknemers zich natuurlijk het grootste deel van de dag bezig met digital marketing en alle aspecten die hierbij komen kijken. Eén van de onmisbare kanalen in dit plaatje is Instagram. De inzet van dit kanaal kan meerdere doelen dienen. Wij hebben ervoor gekozen om dit kanaal volledig in te zetten om de bezoeker mee te laten kijken naar wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij LeadLogic.

We merkten dat er bij kennissen en relaties nog veel onduidelijkheid bestond. Onduidelijkheid over de werkzaamheden die een digital marketeer bezighouden en over wat er precies gebeurt tussen 9 en 5 op een normale werkdag. Doe je dan niet iedere dag hetzelfde? En tot slot bestond er ook onduidelijkheid over hoe de sfeer is op kantoor. Is er ruimte voor een grap en wat gekkigheid? 

Deze gedachtenspinsels halen wij subtiel weg door middel van onze ragebol, het LeadLogic Instagramaccount. We nemen je mee in de wereld van ons snel groeiende kantoor in Ermelo met een team dat zich in rap tempo blijft uitbreiden. Je herkent onze gezichten en ziet naast het harde werken ook een kant van ons die bestaat uit leuke activiteiten. 

Paul Leune

Paul Leune

Lijkt het je leuk om op de hoogte blijven van wat er speelt bij LeadLogic? Volg dan ons account op Instagram en wij houden je met enige regelmaat op de hoogte van onze nieuwe collega’s, opdrachtgevers en activiteiten die we samen ondernemen.

Projecten en referenties

Iedere dag zetten wij ons in om onze opdrachtgevers te laten groeien. Want groei is waar wij energie van krijgen.

Meer online marketing kennis?

We delen het graag, neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Contact