Vacature

Junior Digital Marketing Consultant

Kickstart jouw marketingcarrière 🚀
junior-digital-marketing-consultant

Hey jij! 👋

Zin om een volgende stap te zetten in digital marketing en/of e-commerce? Lekker van 9 tot 5 op een saai kantoor met nog saaiere collega’s. Keiharde targets en iedere week overwerken. Klinkt goed toch? Grapje. Bij LeadLogic staat jouw werkplezier 100% op één.

Klaar voor structurele groei?

‘‘

Doordat ik elke dag werk voor opdrachtgevers met verschillende marketingdisciplines, leer ik elke dag ontzettend veel. Zo blijf ik mij in hoog tempo ontwikkelen, dat is wat mij motiveert.

- Merel van Zijl

Dit krijg je van ons:

Dit ben jij

Je hebt een streepje voor als je jezelf kunt vinden in dit rijtje:

Maar bovenal heb je gewoon zin om jezelf verder te ontwikkelen als marketeer. We zijn van mening dat je kennis kunt leren, als jij de motivatie maar hebt.

Eerlijk is eerlijk. Dit is niet inbegrepen:

Jeroen Bos
Heb je nog vragen? Stuur Jeroen gerust een mail.
Jeroen Bos
Mede-eigenaar

Geïnteresseerd in deze functie?

Ken je ons al en wil je meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook! Je kan daarvoor contact opnemen met Jeroen.

Proef de sfeer van het LeadLogic team

Liever aan de slag als content marketeer?

Maak kennis met ons broertje (of zusje, wat jij wilt): Buro Aangenaam. Naar de buitenwereld zijn we twee aparte labels, intern delen we zo’n beetje alles. Op werkgebied dan.

Onze collega’s van Buro Aangenaam houden zich ook bezig met de groei van organisaties, maar dan in medewerkers in plaats van omzet. Dus gaat jouw hart sneller kloppen van employer branding? Kijk dan ook naar de vacatures bij Buro Aangenaam. Het grootste verschil in werkzaamheden is dat je minder met data en meer met content bezig bent.

Kun je niet kiezen? Begrijpelijk. Je mag een combinatiefunctie doen als Digital Marketeer én Employer Brand Marketeer. Best of both worlds ;-). Da’s ook Aangenaam.