Social media training

Social media is een belangrijk onderdeel van online marketing. Je kunt hier namelijk een groot deel van jouw doelgroep bereiken. Maar hoe zet je social media in en welke kanalen zijn er? In deze training leer je er alles over!
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Laat jouw omzet groeien met social media

Wanneer je jouw bedrijf online beter zichtbaar wilt maken, biedt social media uitkomst. Op social media kun je jouw doelgroep bereiken via de organische of betaalde kanalen. Tijdens deze training leer jij op een praktische manier welke social media kanalen er zijn en hoe jij deze in kunt zetten om jouw doelgroep te bereiken. Door de combinatie van theorie, praktijkopdrachten en persoonlijke coaching heb jij de verschillende social media kanalen zo onder de knie.

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €1800

Aanvragen stimuleren met socials?

Tijdens onze opleiding leer je hoe! Tijdens de opleiding maak jij kennis met alle onderdelen van social media (campagnes). Door kennis te maken met alle onderdelen, kun je een volledige en doordachte online marketingstrategie ontwikkelen om jouw bedrijf te laten groeien door middel van social media. 

Door de persoonlijke coaching van onze ervaren marketeer, leer jij jouw social media-strategie nog scherper neer te zetten om daarmee de kans op succes te vergroten.

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die meer uit zijn of haar website wilt halen, door middel van social meida. Bij de training beginnen we aan het begin, daarom is het toegankelijk voor iedereen.

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou wegwijs te maken in de verschillende social media-kanalen. Zowel betaald als organisch. 

Na de opleiding heb jij ervaring met hele proces. Van het bedenken van een strategie, tot het creëren van relevante content, tot het instellen van alle tools, tot het analyseren van gegevens om de website verder te optimaliseren.

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Ook krijg je toegang tot externe hulpmiddelen zoals social media kanalen en mailchimp.

Examen & certificaat

De training is ingedeeld in verschillende praktijkopdrachten. Deze moet je halen, voor je kunt starten aan het volgende onderdeel. 

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je van ons een officieel certificaat.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen tot je het wel haalt. 

Meer weten over de allround social media training?

Wil jij beter worden in het inzetten van social media voor jouw bedrijf? Kies dan voor deze training. De training is uniek door de combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.