SEO training

Ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie. Misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van jouw marketingstrategie. Want hoe hoger je in de zoeklijsten staat, hoe meer klikken jouw website waarschijnlijk zal krijgen. Wil jij meer klikken halen met jouw website? Dan is deze training iets voor jou!
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Haal meer klikken met jouw website

In deze training leer je hoe je jouw website kunt verbeteren zodat je hoger in de zoekresultaten van Google komt en daarmee meer klikken kunt halen. In de training komt zowel theorie als praktijk voorbij. Zo heb jij na de cursus de kennis en handvatten om jouw vindbaarheid te  verbeteren.

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €825

Een website die zichtbaar is in Google?

Tijdens onze training leer je hoe! Je leert wat de richtlijnen zijn van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en hoe jij hierop in kunt spelen om hoger in de zoeklijsten te komen. Dit leer je door de theorie toe te passen tijdens praktijkopdrachten. Om jouw skills nóg verder te verbeteren, bespreekt jouw persoonlijke coach de praktijkopdrachten met jou. 

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die meer uit zijn of haar website wilt halen. Je leert niet alleen de theorie, maar past dit ook direct toe op jouw bedrijf om conversies te optimaliseren. 

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou te leren hoe je jouw website kunt optimaliseren, zodat je hoger komt in de zoeklijsten van Google. Hierbij is aandacht voor het principe van SEO, verschillende tools om SEO in de praktijk te brengen, landingspagina’s en jouw doelgroep. 

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Deze toegang behoud je tot 12 maanden na de de start van de training. Zo kun je altijd terugvallen op de opgedane kennis.

Examen & certificaat

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je een officieel certificaat van ons.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen. 

Meer weten over de training 'SEO'?

Wil jij beter worden in het optimaliseren van jouw websiteteksten? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching, om jou te helpen de SEO-principes onder de knie te krijgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.