SEA Training

Ook wel bekend als Google Ads. Misschien wel één van de makkelijkste manieren om jouw doelgroep op grote schaal - maar niet te breed - te bereiken. Maar waar begin je?
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Google Search, Google Display, Google Shopping... Help, waar moet ik beginnen?

Wij begrijpen heel goed dat deze vraag in jouw hoofd speelt en helpen jou hier graag bij. Tijdens de training gaan wij stap voor stap voor de verschillende mogelijkheden van Google Ads, zodat jij alles onder de knie krijgt. Door de combinatie van theorie, praktijkopdrachten en persoonlijke coaching weet jij na de training hoe Google Ads jouw bedrijf kan helpen bij het behalen van de doelen. 

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €1800

Leren adverteren

Dit is wat je doet tijdens de training. Je leert de advertentiemogelijkheden van Google Search, Display, Shopping en Video toe te passen op jouw bedrijfssituatie. 

Naast het toepassen van de advertentiemogelijkheden, leer je hoe je jouw doelgroep bepaald en welke achtergrond je het best kunt instellen. 

Tijdens de training leer je hoe je een push-campagne opzet (klanten de eerste keer bereiken), maar ook hoe je remarketing kunt toepassen (bepaalde mensen opnieuw bereiken).

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die wegwijs wil worden in de verschillende mogelijkheden van Google Ads. De training is laagdrempelig en daarom voor ieder geschikt.

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou te leren hoe je de verschillende onderdelen van Google Ads kunt inzetten om jouw bedrijfsdoelen te halen. Ook is er aandacht voor de verschillende systemen waarmee je resultaten kunt monitoren en bijsturen. 

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Deze toegang behoud je tot 12 maanden na de de start van de training. Zo kun je altijd terugvallen op de opgedane kennis.

Examen & certificaat

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je een officieel certificaat van ons.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen. 

Meer weten over de training 'SEA'?

Wil jij beter worden in het adverteren via Google? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching, om jou te helpen Google advertenties op te zetten.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.