Online marketing bureau in Harderwijk

Aangenaam, wij zijn LeadLogic. Een team vol enthousiaste professionals die zich gezamenlijk inzetten voor een gemeenschappelijk doel: structurele groei. 

Online marketing bureau Harderwijk - collega Saskia

Waar kunnen wij je mee helpen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Bij LeadLogic begrijpen we als geen ander dat het vinden van een geschikte partner die past bij jouw organisatiedoelstellingen een uitdaging kan zijn.

Laat ons even voorstellen. Wij zijn LeadLogic, een bureau gevestigd aan de Harderwijkerweg in Ermelo en vlakbij de grens van Harderwijk. Als pioniers op het gebied van digitale strategie geloven wij niet in de ‘one-size-fits-all’-aanpak. We nemen graag de tijd om jouw organisatie te leren kennen en te ontdekken of we een goede match zijn.

Bij LeadLogic bekijken we elke case vanuit een uniek perspectief. We analyseren uitvoerig de data en helpen je bij het opzetten van een strategie die perfect aansluit bij de fase en doelstellingen van jouw organisatie.

Online marketing bureau Harderwijk

Samenwerkingen met Harderwijkse bedrijven

Bij LeadLogic hebben we al veel goede resultaten behaald voor diverse organisaties in Harderwijk en omgeving. Onze doordachte strategieën en effectieve online marketing campagnes hebben geleid tot aanzienlijke groei en succes.

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en zijn eigen doelstellingen heeft. Daarom zorgen we ervoor dat onze aanpak afgestemd is op jouw specifieke behoeften. Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet in de online wereld, of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken, bij LeadLogic staan we voor je klaar.

Onze klanten in Harderwijk zijn enthousiast over onze diensten en de behaalde resultaten. Bij LeadLogic geloven we in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. We streven naar een fijne samenwerking waarbij open communicatie, transparantie en wederzijds begrip centraal staan.

Deze organisaties uit Harderwijk gingen je voor

Hoe wij online marketing aanpakken

01

Sterke basis

We beginnen bij de basis. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een nieuw huis dat wordt gebouwd op een fundering. Zonder fundering gaat het huis best een poosje mee, maar op den duur komen er toch scheuren in de muur. Ook bij online marketing is een goed begin het halve werk en beginnen we graag met een sterke basis, oftewel: een ijzersterke marketingstrategie die aansluit op jouw doelstellingen én de juiste tools waardoor wij alle resultaten goed kunnen monitoren.

02

Verder groeien

Staat de sterke basis? Dan is het tijd om bereik te creëren en daardoor verder te groeien. Van naamsbekendheid, verkeer naar je website tot conversies; wij zorgen ervoor dat jouw organisatie zichtbaar is onder jouw (potentiële) klanten. Met bereik maak je indruk, stuur je op gekwalificeerde leads en bouw je een relatie op met je doelgroep. Dit alles resulteert in groei.

03

Optimaliseren en inzicht

Door aan de slag te gaan met bestaande campagnes zorgen wij ervoor dat we alles uit jouw websiteverkeer halen, zonder extra geld uit te geven. Maar we kijken ook breder dan alleen campagnes en spelen continu in op de laatste trends, blijven jouw website optimaliseren en passen onze nieuwe kennis direct bij jou toe. Het resultaat? Meer rendement uit je marketing tegen lagere kosten en natuurlijk: groei! De resultaten delen we maandelijks met je in een rapportage en we evalueren halfjaarlijks uitgebreid de doelstellingen en de samenwerking.

Online marketing bureau Harderwijk

Op zoek naar een online marketing bureau in Harderwijk?

Als flexibel bureau werken we zowel vanuit ons kantoor als direct vanaf de locatie van onze opdrachtgevers. Hierdoor houden we de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bureau in Harderwijk om jouw online groei te stimuleren? Laten we dan kennismaken. We nodigen je graag uit op één van onze locaties voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee, precies zoals jij het wenst.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Wil jij jouw organisatie structureel laten groeien en is LeadLogic uit Harderwijk daarin een goede match? Laten we dan eens samen om tafel gaan bij ons kantoor in Ermelo óf bij jou op locatie. We bespreken jouw situatie en maken een plan op maat.

Lammert Heek

Lammert Heek

Eigenaar & digital marketing specialist
Wij krijgen een 4.9 op
uit
47 beoordelingen.