Instagram training

Zie je groeimogelijkheden voor jouw bedrijf door de inzet van Instagram, maar weet je niet hoe je deze kans benut? Dan is deze training wat jij zoekt! In 4 weken leer je alle ins en outs om van jouw Instagram-profiel een succes te maken.
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Instagram als succesfactor

In deze cursus leer je door middel van praktijkopdrachten en coaching hoe je Instagram effectief in zet. In de training komt zowel theorie als praktijk voorbij. Zo heb jij na de cursus de kennis en handvatten om jouw website tot een succes te maken. 

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €825

Een website die wel aanvragen en bestelling oplevert?

Tijdens deze training leer je alles wat Instagram jou te bieden heeft om jouw bedrijf te laten groeien. Na 4 weken training ken je alle functionaliteiten die Instagram jou biedt om jouw bedrijf online en offline te laten groeien. 

Tijdens de training kijken we zowel naar de organische als betaalde inzet van Instagram.

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is toegankelijk voor iedereen die Instagram wilt toevoegen aan de online marketingstrategie. 

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou te leren hoe je Instagram kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Hierbij kijken we naar verschillende dingen, waaronder: inzet van het kanaal, content die aansluit op jouw doelgroep en strategie. 

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Deze toegang behoud je tot 12 maanden na de de start van de training. Zo kun je altijd terugvallen op de opgedane kennis.

Examen & certificaat

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je een officieel certificaat van ons.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen. 

Meer weten over deze Instagram-training?

Wil jij beter worden in het inzetten van Instagram als marketingkanaal? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.