5 redenen waarom je niet bij LeadLogic wilt werken​

Wij zijn opzoek naar junior, medior en senior online marketeers. Nu kunnen we onszelf voorspiegelen als de allertofste werkgever van heel Nederland, nee heel Europa! Maar dat doet iedereen al. Wij zijn gewoon eerlijk zodat je zelf kan kijken of je ons hierna ook nog leuk vindt.
eerlijke vacature leadlogic

#1

Het is een serieuze boel

We hebben een pingpongtafel met een dikke laag stof. Wordt momenteel gewoon weinig gebruikt omdat iedereen thuis werkt. Maar ook al werkten we op kantoor: we zijn soms echt een stelletje serieuzelingen (tof woord hè) bij elkaar. We zitten vast aan onze toetsenborden, hebben onze eigen muziek op en horen de grapjes van de buurman niet.

Daarnaast hadden we, in de tijd dat we nog op kantoor zaten, geen vrijdagmiddagborrel. We komen normaliter bijna allemaal met de auto naar het werk. Bij een biertje op het bureau om 4 uur blijft het meestal wel. Meestal… We brainstormen overigens wel, maar zonder creatieve shit zoals zitzakken, de heide en post-its ;-).

#2

Je moet gewoon hard werken

Ja, je hebt bij ons een flexibele agenda en een dag in de week tijd voor je eigen ontwikkeling, maar in de norm moet je hier gewoon hard werken. In onze branche verkopen we onze kennis in de vorm van uren en die uren moet je maken voor de klant. 

Als je liever heel lang onder werktijd op de WC zit, veel uit je neus peutert of onbeperkt scrollt op Facebook (voor de fun, niet voor je online campagnes) dan verwijzen we je door naar onze concurrent ;-). 

#3

Doorgroeimogelijkheden

Ja, je hebt bij ons doorgroeimogelijkheden. Maar alleen als je gemotiveerd bent, je werk goed doet en jouw klanten blij met je zijn. Sorry, maar voor minder doen we het niet. 

En eerlijk is eerlijk, je komt niet in een gespreid bedje bij ons. Maar echt waar; als je er wat van weet te maken dan prijzen we je de hemel in en krijg je alle kansen met bonussen enzo.

Pinky promise.

#4

Je hebt veel collega's die parttime werken

Wij vinden flexibel werken belangrijk. Nu werk je vaak thuis, maar anders kon je sowieso al kiezen of je thuis werkt, bij ons op kantoor of op het kantoor van onze opdrachtgever. Dat is tof, maar heeft ook nadelen. Sommige collega’s zie je niet vaak, terwijl je wel moet samenwerken. Dat is niet altijd de ideale wereld, ook al is er WhatsApp en Skype.

#5

Niet voor 10.00 besteld? Welkom bij de club!

Leuk dat je lunch kunt bestellen op kantoor (we delen de kosten), maar daar heb je nu niets aan. En nee, we hebben ook geen vergoeding voor de lunch (of koffie) thuis. 

Is het wel weer mogelijk om op kantoor te werken: vergeet je lunch dan niet voor 10.00 te bestellen. Anders kun je vaarwel zeggen tegen je luxe broodje… (en dan kun je veel collega’s de hand schudden). 

PS Gelukkig is de broodjesman de beroerdste niet en accepteert hij om 10.05 ook nog een bestelling 😉

Je bent er nog?!

Wow. Je leest dit, dus je bent er nog. Hebben we je echt niet bang gemaakt? Nee? Dan is het tijd om onze, net zo eerlijke vacature te lezen.