Effectieve website training

We hoeven je niet te vertellen dat een effectieve website belangrijk is. Je bent tenslotte al hier. Maak hoe maak je jouw website effectief? Hoe zorg je voor aanvragen en leads? Na deze training heb jij voldoende handvatten en kennis om deze vragen te beantwoorden.
Stan
Sr. digital marketing consultant
Stan Gerritsen

Behaal ook meer resultaten uit je website

In deze cursus leer je door middel van praktijkopdrachten en coaching hoe jij jouw website effectief maakt. In de training komt zowel theorie als praktijk voorbij. Zo heb jij na de cursus de kennis en handvatten om jouw website tot een succes te maken. 

Waarom deze training?

Het traject - combinatie van theorie & praktijk

Volg deze opleiding voor €825

Een website die wel aanvragen en bestelling oplevert?

Tijdens onze training leer je hoe! Samen kijken wij naar jouw doelgroep, zodat je leert hoe je jouw website kunt optimaliseren om top-of-mind te blijven en interactie uit te lokken. We bepalen jouw doelgroep en kijken hoe hun koopbeslissingsproces eruit ziet. 

Wist je dat veel bezoekers niet direct klaar zijn om een aankoop te doen, maar zich eerst willen oriënteren? Wij leren jou hoe je deze bezoekers kunt overtuigen om over te gaan tot actie. 

Ontwikkel jezelf en zet praktische stappen.

Voor wie is de training bedoeld?

De training is ontwikkeld voor iedereen die meer uit zijn of haar website wilt halen. Je leert niet alleen de theorie, maar past dit ook direct toe op jouw bedrijf om conversies te optimaliseren. 

Unieke leermethode

We horen je denken? Waarom uniek? Daar kunnen we kort in zijn! Praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Wij willen jou écht helpen om jouw bedrijf en skills te laten groeien.

Inhoud & leerdoelen

Het doel van de training is om jou te leren hoe je bezoekers over laat gaan tot actie. Hierbij komen verschillende dingen kijken, waaronder: het bepalen van doelstellingen en de doelgroep, het denken in oplossingen en het analyseren en optimaliseren van je website 

Studiemateriaal

Tijdens de training krijg je toegang tot de online omgeving van Teach Digital Academy (kennisbank). Deze toegang behoud je tot 12 maanden na de de start van de training. Zo kun je altijd terugvallen op de opgedane kennis.

Examen & certificaat

Wanneer je de praktijkopdrachten en eindtoets haalt (wat je natuurlijk gaat doen, heb vertrouwen in jezelf!), krijg je een officieel certificaat van ons.

Haal je het niet in één keer? Geen paniek! Dan kun je herkansen. 

Meer weten over de training 'Effectieve website'?

Wil jij beter worden in het optimaliseren van jouw website? Kies dan voor deze training. De training is de unieke combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke coaching. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.