De bullshitbaan

- of beledigen we je nu?

Over leadlogic - online campagne

De wát…!?

De bullshitbaan. Het bestaat echt, want 38% van de mensen is niet tevreden met hun baan. Als je even snel rekent dan ontdek je dat we 24% van onze tijd per week besteden aan het verdienen van onze centen. Dit voelt niet zo veel, maar vergelijk het naast 29% slaap in een week. Best wat toch? En die tijd van je leven wil je als het even kan wel spenderen in een leuke werkomgeving.

{Bull•shit•baan}

(de; m) (informeel)

1. De bullshit baan is er een die je niet (meer) wilt hebben, je kunt je niet verder ontwikkelen, je hebt weinig flexibiliteit of bent toe aan een nieuwe uitdaging. Wat de reden van je bullshitbaan ook is, het is tijd voor verandering. 

–  En dat is precies waarom je op deze pagina terecht bent gekomen, hebben we dat goed?

Wat maakt jullie dan anders

dan al die andere 6.829 beschikbare marketingfuncties?

Daar kunnen we kort en bondig over zijn, we pakken dingen anders aan dan anders. Klaar voor de langere versie?

Bij LeadLogic werken we op onze (tikkeltje) eigen wijze. In vergelijking tot de traditionele marketingbureau’s hebben we geen specialismen. Tuurlijk heeft iedereen zijn voorkeuren, maar in basis zijn we gewoon bezig met wat we leuk vinden: organisaties laten groeien met online marketing. Als consultant ben je volledig in de lead bij je eigen projecten. Van strategie tot uitvoering, je gaat zelf aan de slag. Daarnaast krijg de rol als interne coach waardoor je jouw skills door kunt geven aan je minder ervaren collega’s.

over ons-werkplezier
Ja ik wil van af van de bullshitbaan!

Denk je nu, ja ik wil?

Af van de bullshitbaan bedoelen we dan hé. Dat kan. Misschien zijn wij wel een match? Speciaal voor jou hebben we een quickscan gemaakt met 10 vragen om te ontdekken of we een match zijn

Liever gelijk kennismaken? We’re in! Dat doen we graag met een kopje koffie/thee/limonade/whateveryouwant. Online of face to face – net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Zo kun jij aftasten of werken bij ons bureau iets voor jou is.